HAOS la U Cluj! Starostele Ovidiu Blag, cu 3500 de euro pe luna, a anuntat in vestiar ca nu sunt bani de salarii, pentru prima oara de cand e "noul" U Cluj! Ageamiii Raduta si Blag au anuntat azi si plecarea lui Badea! Demisia, ba, ca bagati U in faliment

Cu toata moliciunea sa, si am mai spus asta, Radu Constantea, fostul boss al U Cluj, a avut doua mari chestii de seriozitate: niciodata, dar niciodata cat a fost Constantea sef la U salariile nu au intarziat, si niciodata in 3 ani, Universitatea nu avut vreun litigiu sau vreun rahat juridica care sa o puna intr-o lumina proasta. Din punctul asta de vedere, Constantea a demonstrat ce educatie are!

Si vine, nene, starostele de Ovidiu Blag, pretinsul jurnalist care traieste de pe banii nevestei, si arunca totul in aer! Astazi, DUPA CE A FOST ANUNTAT OFICIAL acum 10 zile, Ionut Badea a anuntat ca refuza venirea la U Cluj! Oameni buni, dragi fani, va dati seama ce papagali sunt Raduta si Blag? Cum e posibil sa il anunti pe Badea director sportiv in mod OFICIAL, si tu, de fapt, ca si club, sa nu fi semnat cu el contractul?!

In mesajul de pe pagina de Facebook, bambalaii de Raduta si Blag ii "multumesc" lui Badea ca a fost "un factor de stabilitate". Pentru ce? Ce a facut mai exact Badea? Va spun eu! Poa' sa nu ma suporte niciun fan U Cluj, tot raman ziaristul care are cele mai bune informatii din presa locala despre U, care nu minte, ca alti ziaristi uisti, si care nu intoarce privirea.

Nesimtitul de Badea a cerut 7500 de euro, dar asta v-am spus tot eu in exclusivitate. Doar ca, si aici se vede ca am avut din nou dreptate, clubul nu isi permite asemenea sume pentru nivelul de tip buda in care e U Cluj acum, fiindca efectiv NU MAI SUNT BANI. Insa Badea a plecat si din alta cauza. Articolul scris de mine, in care anuntam ca Badea va veni "la pachet" cu prietenul sau, impresarul Bogdan Apostu, hraparet si cinic si pus pe cash, i-a enervat pe suporteri, iar Blag s-a temut sa mai sustina o asemenea posibilitate. Bine, Blag nu s-a temut sa ii zica lui Raduta ca vrea 3500 de euro pe luna. 

Situatia e cum nu se poate mai rea in aceste momente. 

Va mai dau inca o proaspata exclusivitate: U Cluj e intarziere mare cu plata salariilor si NU mai are bani! In aceasta dimineata, Blag si Raduta au anuntat vestiarul ca, DACA vor fi bani, cel mai posibil termen de plata a restantelor va fi dupa terminarea jocurilor din play-out. Deja, iata, dragii mei, la U Cluj se reiau vechile obiceiuri din trecut ale amanarilor de bani, ale minciunilor si purtatului pe drumuri. Ce ma enerveaza maxim e ca, din partea Ziar de Cluj, l-am sunat pe Raduta pentru un comentariu, iar comunistul a pretins ca nu stie nimic despre intarzierea salariilor si ca il va intreba pe managerul general, adica pe starostele Ovidiu Blag.

In fapt, un jucator de la U mi-a confirmat prin sms sub anonimat ca Raduta a fost si el de dimineata in momentul anuntului, dar si ca vestea urata a declansat o revolutie in randul jucatorilor.

 

In tot acest timp, ca un autist social, Blag continua sa posteze poze de doi lei cu rectorii universitatilor USAMV si Tehnica. Sunt disperati si vor sa bruieze opinia publica si perceptia fanilor ca, vezi Doamne, ei sunt diferiti si ca beneficiaza de sprijinul universitatilor. Cu care U Cluj se poate sterge la fund. 

V-am zis eu, Liviu Alexa, ca asa va fi? V-am zis ca universitatile sunt impotente financiar si nu au nici posibilitatea LEGALA sa sprijine echipa cu cash? Unde sunt universitatile acum ca nu sunt bani de salarii? Scot ele maine, pe loc, 200 000 de euro ca sa fie liniste?

Nici in cele mai proaste cosmaruri nu ma gandeam ca la U Cluj vor ajunge niste loleci si boleci precum Raduta si Blag. Adica, serios, si daca imi ziceai acum o luna ca o sa vina Bagiu si Toni Dobos inapoi, tot mi s-ar fi parut o varianta mai buna (desi rea) decat Raduta-Blag. 

Demisia, Raduta si Blag! Urgent, fiindca veti ingropa de tot U Cluj cu fanfaronada voastra! Ca in Hainele cele noi ale imparatului, voi sunteti un curul gol si umblati cu U pe strada, pretinzand ca aveti pe spate mantia salvatorilor. Vai de capul vostru!

PS: Ultima duma a lui Blag e sa il aduca din vara pe Cristian Pustai pe o tona de bani. Adica sa scape de Costel Enache, pe care fanii il iubesc, fiindca fanii au inteles ca bietul Enache nu avea efectiv ce face cu parnaia de echipa imaginata de tampitul de Stanciu si aprobata de nevolnicul de Radu Constantea. Buna miscare, dati-l, ba, afara pe Enache, aduceti jucatori si mai slabi si mai scumpi, aduceti antrenori cu cota mare si salariu imens, ca are balta peste. Intrebarea e: mai are balta peste?

Adauga comentariu