Haos la complexul Leul! Poliția a făcut dosar penal. Tineri fără măști și băuturi alcoolice la bar

Haos la complexul Leul din Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca! Polițiștii clujeni au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor față de societatea SC Ardeal Construct SRL, după ce au constatat că în spațiul închis unde funcționa această societate se desfășura activitatea unui bar în care numeroase persoane consumau băuturi, jucau biliard, tenis de masă și bowling. 

19 persoane au fost sancționate pentru nepurtarea măștii de protecție în interior. 

„In locatia situata pe strada Ploiesti, nr. 6-8, deasupra Pietei Agroalimentare, la centrul Multiplexx Leul, unde functioneaza SC Ardeal Construct SRL, s-a constatat faptul ca nu se respecta prevederile legale pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei Covid -19, intr-un spatiu inchis desfasurandu-se activitate de tip bar, fiind persoane care consumau diferite bauturi si desfasurau activitati recreative la mesele de biliard, de tenis de masa si la pista de bowling.

Politisti s-au sesizat din oficiu si in cauza s-a intocmit un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor,  fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 din Codul Penal, fata de societatea Sc Ardeal Construct SRL. Totodata au fost identificate la fata locului si un numar de 19 persoane, care nu purtau masca de protectie in interior si care au fost sanctionate, in conformitate cu art. 65, lit.  h din Legea 55/2020, rap. la art. 1 din anexa nr. 2 la H.G. 3/2021, sanctiunile fiind in valoare de 9500 lei – 500 lei fiecare”, au precizat polițiștii clujeni.

Ziar de Cluj a semnalat încă din luna noiembrie faptul că zona Pieței Leul este un focar de infecție pentru Covid. 

Citiți și:

FOTO - Zona Pieței Leul, focar de infecție pentru COVID

Foto: Facebook Multiplex Leul Cluj

Adauga comentariu