Haos imobiliar în Florești. Un bloc stă nelocuit pentru că nu există drum de acces

Scopul suprem al dezvoltatorilor imobiliari este obținerea de profit, iar uneori pentru atingerea acestui scop ajung să ridice construcții la 2 metri de blocul vecin, fără locuri de parcare sau chiar fără drum de acces.

Floreștenii care locuiesc în apropierea blocurilor ridicate de Luxor Residence pe strada Porii sunt nevoiți să suporte mizeria adunată în jurul acestor construcții. Mia mult, drumul este în permanență acoperit de noroiul adus de mașini de pe șantier.

Chiar dacă lucrările au fost finalizate anul trecut, blocurile nu au fost încă date în funcțiune. Principala problemă pare să fie lipsa unui drum de acces. Constructorii blocurilor învecinate, Multiserv, dețin drumul de acces, existând și un gard care nu permite accesul viitorilor localtari. Luxor Residence nu a luat în calcul și drumul de acces atunci când au ridicat blocurile. S-au bazat probabil pe bunăvoința vecinilor, care în Florești nu prea există. Fiecare caută să scape de aglomerație și mașini, îngrădindu-și fiecare bucată de drum privat.

Emil Cibu, cel care construiește prin intermediul firmei Luxor Residence, tocmai a donat primăriei o bucată de teren pentru a se realiza o nouă școală. De asemenea, acesta urmează să demareze un alt proiect imobiliar de amploare. Poate că acum, datorită acestei donații va reuși să găsească înțelegere la primarul Șulea care îl va ajuta cu accesul la blocurile ridicate pe strada Porii.

sursa foto: Facebook/grupulcelorcaretraiescinfloresti

 

Adauga comentariu