Hahahahaaaa, nici PNL Turda nu il vrea pe traseistul Cristian Obosila Matei! PNL Turda despre Matei: "traseist politic, fripturist și distrugător de organizații!"

Soc! In aceasta seara, pe pagina de Facebook a PNL Turda a aparut un mesaj neasteptat. Organizatia liberala turdeana n-a indurat umilinta jocurilor facute de Tise cu Cristian matei pe care finul lui Boc voia sa il impuna organizatiei PNL Turda si a rabufnit publicand un lung text bine construit in care ii aplica lui Matei mai multe scatoalce. Practic, dupa acest mesaj, Matei zis si Obosila ramane in fundul gol din punct de vedere politic avand in vedere faptul ca Biroul Politic al PSD Turda a fost dizolvat deja, iar luni va fi constituit un nou birou care, cel mai probabil, va propune excluderea lui Obosila din PSD pe motive de neimplicare in campanie si sustinerea publica a guvernului Orban. 

Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj, a comentat despre mesajul PNL Turda urmatoarele:

"Am citit mesajul lor public, era si normal sa reactioneze asa. Cui i-ar conveni, dupa ani de munca de opozitie impotriva unui profitor administrativ, sa il primeasca pe traseistul Matei direct pe pozitia de sef si sa accepte sa ii faca pantofii?! Astfel, Matei ramane in fundul politic gol, fiindca din PSD va zbura saptamana viitoare! Cariera lui politica e gata, nici UDMR nu il primeste drept candidat! In fapt, Matei trebuia sa zboare de multa vreme. Filiala PSD la Turda era construita numai din slugile de la Compania de Apa Aries, sediul PSD la Turda era inchis de ani de zile! Matei saracul tot da telefoane pe la Bucuresti si pune pe speaker convorbirile cu X sau Y ca sa se dea mare in fata slugilor, insa mintiuca lui politica nu poate depasi ca anvergura UAT-ul Turzii! Ce nu le spune el slugilor este ca DNA Bucuresti a cerut acum 10 zile o remorca de documente de la Primaria Turda. Ii incepe sfarsitul lui Obosila!

Tradarea sa i-a unit si mai mult pe membrii simpli ai PSD Cluj, ba, surpriza!, si pe primarii din judet care m-au sunat in numar mare si mi-au zis ca e rusinos ce a facut Matei, mai ales ca a fost atat de mult ajutat de PSD si de guvernare! Deci, haideti sa nu mai vorbim de domnul Matei, nici de domnul Bubico, ginerele sau, care ameninta membrii PSD. 

Haideti sa va spun mai bine ca organizatia judeteana a PSD Cluj a reinviat, s-a marit, munceste, vibreaza! Asta e important, nu obositul de Matei care a sustinut guvernul Orban!", a spus Liviu Alexa.

Iata si mesajul de pe Facebook al PNL Turda. Va recomandam sa il cititi, e superb:

 

"Precizări ale Partidului Național Liberal, organizația municipală Turda, referitoare la zvonurile privind preluarea unor membri ai Partidului Social Democrat:

Afirmația „Matei Cristian Octavian va fi noul candidat PNL la primăria Turda la alegerile locale din mai 2020”, este o știre falsă.
Matei Cristian Octavian, actualul primar PSD al Turzii nu este și nu va fi candidatul pentru Primăria Turda din partea Organizației PNL Turda la viitoarele alegeri locale.

Se pare că totul a pornit de la lupta internă pentru președinția organizației județene PSD Cluj și a conflictului dintre actualul Primar al Turzii și noul reprezentant numit al organizației județene PSD Cluj. Pe fondul acestei lupte, a apărut zvonul arătat mai sus.
Doar un nepriceput în ale politicii locale poate crede aserțiunea că Matei Cristian Octavian va fi candidat al Partidului Național Liberal. 
În primul rând, actualul primar este membru PSD iar un membru PSD nu poate reprezenta PNL în lupta electorală.
Pentru a putea candidat din partea PNL, va trebui să-și dea demisia din calitatea de membru PSD.

Odată cu această demisie va pierde calitatea de primar al municipiului, în locul lui urmând a conduce provizoriu actualul viceprimar.
Ca urmare a pierderii calității de primar nu va mai avea niciun fel de control nici asupra actualei coaliții pe care o conduce in Consiliul Local și nici asupra organizației locale PSD.Devenind traseist politic, nu va avea niciun fel de putere în noua sa organizație , PNL TURDA.
 

Pentru a avea aceiași influență și putere va trebui să vină cu tot alaiul de purtători de geantă, lăudători , rude, directori și directorași, membri din consiliile de administrație, altfel spus, cu toți cei care formează actualmente gașca primarului, încercând să obțină controlul total în noua organizație.
 

Practic actuala organizare de partid din PSD va trebui transferată cu arme și bagaje în PNL.
Prin această trecere s-ar distruge organizația locală PSD și s-ar decredibiliza total și iremediabil, înainte de alegerile locale, organizația locală PNL.

Rezultatul va fi unul singur: PSD = PNL = aceiași mizerie adică, victoria incontestabilă a altor actori politici de pe scena politica locala, pe toate fronturile, pierderea la scor a alegerilor locale și implicit trecerea în istorie a actualului primar al Turzii, în mod rușinos, după primul său mandat, cu eticheta de traseist politic, fripturist și distrugător de organizații.
Mai pe înțelesul alegătorilor , traseismul politic al lui Cristian Matei ar însemna pentru PSD Turda sinucidere iar pentru PNL Turda asasinat la comandă .
Acesta este motivul pentru care Cristian Octavian Matei nu va fi viitorul candidat pentru funcția de primar, din partea PNL Turda la alegerilor locale.
 

Actualul primar al municipiului este un membru cu vechi state de plată în PSD, este la putere după mulți ani, ani în care a stat de fiecare dată în umbra cuiva. Ajungând la bani, nu trebuie să dea socoteală nimănui și teoretic, are controlul absolut al aparatului local de stat.
Nu a pierdut încă războiul pentru controlul organizației județene PSD și tot teoretic, nu are niciun contracandidat viabil.
În aceste condiții, care ar fi motivul sinuciderii sale politice în direct și cu martori? Niciunul.

Există însă un motiv pentru rostogolirea acestui neadevăr, pentru că în politică nimic nu este întâmplător!
Există competitori politici care ar avea de câștigat în această variantă și și-ar înlătura fără niciun efort contracandidații.

De asemenea această incertitudine ar duce la demobilizarea electoratului PNL care ar putea ajunge la concluzia că lupta politică nu mai are rost, deoarece jocurile sunt făcute și votul nu are niciun rost.

PNL TURDA asigură pe toți votanții săi că aceste zvonuri nu sunt adevărate și se încearcă decredibilizarea PNL Turda, demobilizarea electoratului propriu, având în vedere că suntem singura formație politică de opoziție reală în consiliul local. Suntem câștigătorii alegerilor europarlamentare la nivel local, iar acum se prefigurează poziționarea pe primul loc în alegerile prezidențiale. Toate aceste lucruri deranjează motiv pentru care apar aceste zvonuri. 
Pentru toate aceste motive politice a apărut zvonul că Matei Cristian Octavian va fi candidatul PNL pentru Primăria Turda la alegerile din mai 2020 încă din luna noiembrie 2019!

Organizația PNL Turda,
8 noiembrie 2019

Adauga comentariu