Habemus manager la U Cluj: Bogdan Cantor, catelusul lui Cosmin Irimies! Hahaha, Cantor s-a autopropus! Cica va fi si numit! Bai, Irimies, de ce nu iti asumi pe fata ca vrei TU, de ce pui sclavi la inaintare? Ziar de Cluj il propune pe Hiena!

Deci, oameni buni, asadar si prin urmare, nu mai putem de ras! Nu se poate asa ceva! Ce se intampla la U e comedie pe bani publici! Pe de o parte, Costel Raduta umbla la antrenamente dupa Mircea Cojocaru pe care il freaca la icre ca de ce nu si-a facut PONTAJUL! Adica omul ala sta si munceste si baga pentru schizofrenicii astia sportivi care pierd cu Unirea Dej de doua ori, si pe Raduta il f... pontajul, nene!

De ailalta parte, domnul Blablag pleaca bine merci cu 10 500 de euro salariu pe 3 luni, dupa o munca istovitoare in care a trebuit sa pozeze cu Lincar si cu rectorii universitatilor. Si ridicatul de fulare l-a obosit nevoie mare.

Intre timp, Boc spumega de furie de la departare. Tot intre timp, simtind miros de sinecura si ca "acum e momentul", cine credeti ca mi s-a propus "manajer" la U? Ati ghicit! Ca v-am spus din titlu. Cantorash! Bogdanel, pechinezul lui Cosmin Irimies, ala despre care scriam acum cativa ani ca e atat de slab incat nu e in stare sa isi faca rost de un job, si dupa ce a plecat de la sectia de rugby a U (pe care a falimentat-o) fara sa aiba oua sa il conteste pe Ovidiu Vasu, s-a dus repede fuguta la prietenii sai pedelisti unde s-a milogit ca sa primeasca rolul de paznic al parcului Babes, unde a numarat cate veverite sunt in parc si cate culoare are pista de alergare.

Bai, frate, dar marea intrebare e de ce nu isi asuma chiar marele Irimies, pe fata si barbateste, ca vrea sa fie sef la U, marele sau vis erotic? De ce tre' sa isi puna catelusul de companie ca tampon?

Cat de jos a ajuns U, daca a ajuns Cantor sa se autopropuna cu mari sanse de a fi numit!

Pai, daca e asa, si noi, la Ziar de Cluj, avem o propunere pentru "bord": sa il puna pe Hiena sef la U. Experienta economica are, ca vinde pe Oser ce mai cerseste de la unii-altii, limbi in cur la Boc stie da, deci e perfect...

Adauga comentariu