Gudurism marca Radio Cluj: directorul postului, cel mai important personaj de la Targul Gaudeamus

In calitate de organizator local al Targului Gaudeamus, Radio Cluj a avut un rol important in mediatizarea manifestarilor care au avut loc in Piata Unirii. Cele mai importante date se regasesc in cuvintele-cheie insiruite ca tag-uri ale materialului scris, iar, potrivit celor din articolele de pe site-ul radiolului clujean, chintesenta evenimentului a fost Bogdan Rosca, managerul Radio Cluj. 

Autorul unui articol despre interesul impresionant al publicului pentru lansarea unui volum semnat de sociologul Vasile Dancu a gasit de cuviinta sa presare intre tag-uri in mod obsesiv numele si functia propriului sef. Astfel, gasim aici, intre altele "Bogdan Rosca", "manager Radio Cluj" sau "Rosca Radio Cluj". Fara ca articolul sa contina vreo mentiune la numitul personaj. 

Un alt articol anunta premiantii editiei din acest an a targului de carte. Etichetarea e un delir. Ce premii, ce premianti, ce eveniment? Important e un singur om (de data asta il zarim si in fotografia principala a materialului) "Bogdan Rosca", "Bogdan Rosca manager", "Bogdan Rosca managerul Radio Cluj", "Bogdan Rosca radio cluj", "Managerul Radio Cluj Bogdan Rosca". Ca prin minune, autorul a scapat si un "Gaudeamus Cluj 2015". Dupa toate acesta, nu putem spera decat ca e vorba de vreun angajat care vrea sa se dea bine cu seful, nu unul care a primit directive de sus in acest sens.

Adauga comentariu