Grupul Mamici – o lume unde tuturor le pasa

Comentarii

Targ caritabil ...

13.01.2014 16:58

[...] de greutati, tanara a fost sfatuita de membrele Grupului Mamici sa initieze o campanie caritabila. Ele au ajutat-o sa organizeze la Cora evenimentul “Targ pentru [...]

Targ caritabil ...

13.01.2014 16:42

[...] de greutati, tanara a fost sfatuita de membrele Grupului Mamici sa initieze o campanie caritabila. Ele au ajutat-o sa organizeze la Cora evenimentul “Targ pentru [...]

Alexandra

21.10.2013 05:47

Unde sunt oameni apar si certuri, neintelegeri... sunt si mamici care poate exagereaza si cauta sfaturi medicale acolo unde nu trebuie... dar cred ca marea majoritate cauta sfaturi si pentru simplul suport moral pe care il aduce ideea de a discuta cu cineva care a trecut prin ce treci si tu. Nu stiu cum e sa iti fie bolnav bebe, care nu poate decat sa planga cand nu ii e bine, dar imi imaginez ca sentimentul de neajutorare prin care trece o mama e de nedescris.... si cred ca a vorbi cu altcineva care te intelege poate aduce macar putina alinare.
A spune ca actiunile pentru Mihaita sunt "afaceri proprii" e o rautate. Am participat la o actiune de strangere de fonduri pentru un alt copilas prin grupul mamici si banii aia au ajuns la copilas, nu au intrat in buzunarul altcuiva.

Mihai

17.10.2013 08:58

Bine punctat Marius... Ar mai fi trebuit sa adaugi promovarea exagerata pe care si-o fac unii si altii pentru propriile afaceri."Dam si facem tot felul pentru Mihaita". Sunt mii de copii bolnavi in tara asta! Raspunsurile in cazurile medicale sunt uneori aberante si daunatoare.

Marius

16.10.2013 21:51

*informatii*

Marius

16.10.2013 21:50

Ca sa fiu rau, ati uitat sa spuneti cit sint de rele, cum se cearta intre ele, cum fac orice sa iasa in evidenta, (cred ca statul prea mult acasa le frustreaza), cum transmit informati eronate, cum nu accepta o opinie diferita, cit sint de analfabete, cum foarte periculos cauta raspunsuri acolo in loc sa se adreseze unui medic etc.

Oana

17.10.2013 19:23

Marius e adevarat tot ce ai scris. Si chiar sunt multe dintre ele frustrate (si eu am fost) si e normal sa fie asa deoarece renunta la multe activitati pentru a-si creste puiutii. E nevoie de ceva timp pana sa se obisnuiasca cu noul stil de viata. Iar faptul ca se cearta intre ele, ai fi surprins sa aflii ca si aici grupul e de ajutor: decat sa se certe cu sotul, mai bine sa-si verse o parte din naduf pe grup. Cat despre analfabete si limitate...ai impresia ca ele nu au voie sa ceara un sfat, sau ca nu au cum sa ajute la o actiune caritabila? Ai fi uimit sa vezi de cata dragoste si empatie e capabila o femeie de serviciu.

boca eniko

16.10.2013 16:07

buna sunt mamica a unei fetite de 6 ani si am si eu o rugaminte daca stiti vreo fundatie care ajuta copii bolnavi de dipareza ?este o fetitade numai 3 ani si nu poate umbla si trebuie sa fie operata inUSA

Adauga comentariu