Grupul de Facebook "Clujul civic" gestionat de Szakats Istvan cenzureaza articolele jurnalistului Liviu Alexa

Ultimii doi ani de pandemie au facut ca un grup de facebook intitulat Clujul Civic sa creasca mult in audienta la Cluj-Napoca. Grupul a fost gandit si creat de activistul Szakats Istvan ca o platforma de dezbatere civica si, in timp, s-a transformat intr-una din armele redutabile de opozitie la adresa lui Emil Boc.

Ceea ce e bine. 

Ce e rau e ca, datorita cresterii anvergurii grupului, "administratorului" Szakats Istvan i-au crescut si figurile in cap. A inceput sa conditioneze postarile presei locale la una pe zi, ba chiar, din cand in cand, Szakats prezinta si datele de audienta ale grupului, mereu cu remarca malitioasa ca grupul e mai influent ca toate ziarele locale la un loc.

In plus, Szakats a numit si niste "ajutoare" la grup, un soi de mini cenzori, printre care si isterica tefelista Madalina Mocan, probabil jobless, ca altfel e de mirare cum are timp sa o frece pe social media mereu, mini cenzori care au gretica cand subsemnatul posteaza anchete importante despre Cluj pe grup. Si le refuza. 

Draga Istvan, grupul Clujul Civic nu va fi niciodata un ziar si nici mai important ca un ziar. Faptul ca tu toci sute de mii de euro de la norvegieni pe un proiect "de imagine" la Pata Rat pretinzand ca faci presa cu rromii nu te face ziarist. Bea putina apa rece ca ti s-a umflat capul.

 

 

Comentarii

un cetatean

13.12.2021 13:15

Prezenta steagului Transilvaniei ma face sa ma gandesc ca acest grup nu este doar "civic"

Adauga comentariu