Gropi acoperite cu balize. Pe Strada Motilor semnalizarea se face la orizontal

Santierul de pe Strada Motilor are cea mai proasta semnalizare. Inca din intersectia cu Strada Piezisa, indicatoarele sunt reasezate in functie de considerentele muncitorilor Viarom. Mai exact, tot ceea ce inseamna indicatoare sau semnalizare rutiera este asezat la orizontala pe Strada Motilor.

In caz de groapa, acoperiti cu balize! Acesta pare sa fie mesajul muncitorilor care lucreaza la santierul de pe strada Motilor. Balizele de semnalizare sunt folosite pentru acoperirea "cu succes" a gropilor. Este evidenta grija muncitorilor fata de trecatorii nehotarati: "sa calc, sa nu calc in ea", modul de acoperire partiala a gropii permitand celor sovaitori sa incerce ambele variante.

Mai mult, nici canalele nu sunt lasate la o parte. Pe alocuri, cate o baliza semnalizeaza existenta unui canal.

Cel mai grandios, insa, sta asezat indicatorul de orientare din intersectia cu strada Piezisa. Muncitorii Viarom s-au gandit bine, doar soferii n-au nevoie de indicatoare, cat timp sunt ei acolo sa-i indrume. 

Cu asemenea metode de semnalizare ne mai miram de trafic si de accidente! 

Comentarii

ionut

27.10.2015 18:21

bā āstia.... mācar sunteti din cj care scrieti articolu' ca sā aveti astfel de nemultumiri? sā vedeti ce tare aratā orasu' dupā ce terminā bāietii treaba! nu vā mai tot plângeti.. bine cā fac si asa, dacā n'ar face deloc cum ar fi?

ada

31.10.2015 18:03

Domnul Ionut, daca vine zapada suntem pe spate. Sper sa nu va rupeti piciarele! Ati vazut modernizarea de la gara? Aberatiile de trotuare le-ti vazut? Dar probabil nu ati prea iesit din Cluj  sau aceti interese in toata aberatia asta! Pentru Rachitele  e fantastic!

Adauga comentariu