Gradinita-cresa Patricia, locul unde cei mici fac parte din campanii umanitare

Noutatea cu care vine "Patricia", fata de celelalte gradinite particulare din oras, e ca aici sunt primiti cei mai mici dintre copilasi. La cresa, parintii copiilor de 1-2 ani platesc aceleasi preturi ca si cei cu prunci de 6-7 anisori. Programul normal (7.30-12.30) si programul prelungit (7.30-18) au acelasi pret - 500 de lei - indiferent daca micutul are 1 sau 7 ani si face, automat, parte din alta grupa. Gradinita si cresa "Patricia" ofera un program de educatie in limbile romana, germana matern, engleza si maghiara. Copiii invata limba in mod interactiv si placut, fiind, pentru inceput, obisnuiti cu melodia si pronuntia limbii, invatand cuvinte din vocabularul de baza si apoi facand primii pasi in a vorbi. Alaturi de sport, se promoveaza importanta unei vieti sanatoase si echilibrate. In fiecare zi, copiii primesc doua mese de fructe sau legume. Momentul de miscare si inviorare face parte din ritmul de organizare a diminetii in gradinita.

Programe umanitare

In gradinita au loc, in fiecare an, programe umanitare desfasurate de Paste si Craciun.
"Prin aceste activitati, copiii invata sa creasca in respect fata de natura si iubire pentru lumea care ne inconjoara. Mai invata si despre importanta colectarii hartiei si separarea deseurilor. Isi dezvolta creativitatea si indemanarea, invatand sa protejeze mediul in care traim", spun reprezentantii gradinitei.

Proiecte cu si pentru micuti

De asemenea, gradinita se implica in proiecte nationale si internationale, ia parte activ la viata comunitatii din Cluj, organizeaza evenimente pentru copii si parinti. Fiecare luna aduce cel putin un eveniment deosebit, la care sunt invitate toate grupele sa participe, iar la planificarea activitatilor se tine cont de varsta copiilor si limba de predare a grupei. "
"Waldtiere auf Weltreise este un proiect desfasurat in parteneriat cu Instutul Goethe din Bucuresti si Institutul Goethe din Melbourne, Australia. Am fost singura gradinita din Romania care a participat la acest proiect. Lumea dinozaurilor este proiectul care a fascinat timp de doua saptamani toate grupele de gradinita. In cadrul proiectului, am participat la o expozitie de dinozauri si am castigat premii la concursul desfasurat de EXPO Transilvania cu aceasta ocazie", se lauda reprezentantii gradinitei.

Adauga comentariu