Gore de la Cluj, despre vaccinul împotriva COVID 19: „Eu mă gândesc că e de la Satana”

Gore, legenda din Cluj-Napoca, vorbește într-un clip postat pe Tik-Tok despre faptul că vaccinul e unealta diavolului. 

După ce s-a „pocăit”, fiorosul interlop Gore de la Cluj a postat, pe un site de socializare, un film în care își spune părerea despre vaccinurile împotriva COVID-19. Proaspăt eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor, temutul Gore a revenit acasă profund religios și cu păreri radicale legate programul de imunizare împotriva noului coronavirus, despre care este convins că ar fi „mâna diavolului”, arată cei de la Cancan.

Considerat unul dintre cei mai brutali interlopi din Ardeal, Marius David, zis Gore, a devenit cunoscut publicului atât ca urmare a faptelor sale violente, cât și în urma afirmațiilor sale halucinante.

Spre exemplu, înainte să intre la închisoare, acesta a mărturisit, în timpul unui show de televiziune, unde fusese invitat, că a comis cel puțin 20 de violuri. Referitor la presupusele agresiuni sexuale, acesta a precizat atunci că, în realitate, nu ar fi violat pe nimeni, ci doar ar fi sărit peste preludiu.

Tot într-o emisiune TV, Gore a răspuns, întrebat fiind din ce trăiește, că Dumnezeu și Duhul Sfânt îi trimit bani atunci când are nevoie. 

Gore, preocupat de sfârșitul lumii

Eliberat, recent, după ce a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj, interlopul s-a întors acasă mult schimbat.

Gore de acum versus Gore în tinerețe

De altfel, atunci când a comis tentativa de omor, a explicat polițiștilor că a vrut să-l omoare pe angajatul spitalului pentru că, pentru o clipă, a fost sigur că acesta i-a asasinat soția. După aproape zece ani de detenție, Gore a devenit ultrareligios și a început să posteze, pe internet, diferite discursuri în care vorbește despre diavol și despre sfârșitul lumii.

În una dintre ultimele sale apariții online, Gore a apreciat că vaccinul împotriva COVID-19 este de natură demonică. „Vaccinul ăsta, eu mă gândesc că este de la Satan. Așa cred eu”, a spus interlopul.

Sursa: Cancan.ro

Adauga comentariu