Global Taxi - o firma pirat de taximetristi taranoi opereaza bine mersi si ilegal in Clujul lui Boc! CLEVER, de ce accepti pirati in platforma ta?

Boc a pierdut de multa vreme controlul in problema taximetriei pe orasul Cluj-Napoca. El vorbeste de taxiuri electrice, cand acest lucru nu e posibil legal sa se intample. El vorbeste despre trafic decent in Cluj si isi bate joc de taximetristii legali, prestatori privati de servicii de transport public, pe care ii umileste taindu-le standurile de taxi si interzicandu-le accesul pe benzile unice recent gandite.

Insa mai e ceva ce Bocul si sluga sa, bontideanul de asfalt, nu reusesc sa faca: sa elimine din piata asta atat de schingiuita economic piratii. Ultima noastra patanie a fost sa mergem cu un taxi "marca" Global, firma care opereaza un dispecerat ilegal, condusa de un nene cu maieu din "diej", in care si-au facut cuib toti renegatii nesapalati si taranoi dati afara din firmele decente de taximetrie clujene.

Cel mai nasol e sa vedem ca Global a fost inglobata si in platforma Clever. Stiam ca Clevere are ceva standarde, nu moare de foame pentru 5 euro per masina de pirat. Pacat.

Ieri am luat un Global din asta prin Clever si ne-am dat jos dupa 400 de metri din cursa: omul era retardat, cu doze ilegale de cretinism, conducea ca o vita si putea ca un porc.

Adauga comentariu