Gimmy te asteapta in noua locatie!

Luni, 8 aprilie, s-a deschis noua locatie mult asteptata de clientii fideli ai GIMMY: cladirea Postei Marasti, vizavi de Profi, etaj 1.

Pe pagina de Facebook a salii de sport a aparut si un mesaj "spicy" despre schimbarile de concept ale GIMMY:

 

"Stim ca te-ai saturat de jegul din Revo, de putoarea si cocalarii din alte sali, asa ca, daca esti client FIDEL, ar fi bine sa citesti urmatoarele lucruri extrem de importante:

- GIMMY este trend setter in Cluj de peste 11 ani. Ne permitem orice schimbare fara sa dam socoteala cuiva. De aia, o sa ne permitem si cele de mai jos.

- Orele de Aerobic, de orice fel, sunt eliminate definitiv din optiunile Gimmy. Noul model de business se concentreaza pe identificarea de clienti fideli de fitness care stiu si apreciaza obsesia noastra pentru curatenie si civilizatie. Posesoarele de abonamente Gimmy de aerobic care mai erau valabile in decembrie 2018 au optiunea sa le preschimbe in zilele ramase in abonamente de fitness sau sa primeasca banii ramasi pentru zilele nefolosite.

- Stim cat v-a lipsit Gimmy. Poate ca a fost necesara si aceasta pauza ca sa va dati seama ce diferenta e intre salile oarecare, unde pute a transpiratie, e cald, e plin de floci in bai, e plin de cocalari isterici la aparate. Va anuntam ca am decis sa crestem preturile pentru noua locatie, nu mult, dar indestul ca sa ii filtram pe cocalari. Mai mult, vom limita accesul la 500 de abonamente full pe luna. Astfel, se vor tria SIGUR clientii fideli de neghina. Posesorii de abonamente de fitness valabile in decembrie 2018, pot reincepe antrenamentele, li se va updata abonamentul in conformitate. Abonatii noi sa stie, fara suparare, ca la 500 de abonamente blocam accesul pe luna respectiva. Vor dainui cu noi doar CEI MAI FIDELI dintre dumneavoastra. In cei 11 ani de existenta, am fost mereu siguri pe noi. Si de aceasta data vom fi de neabatut.

- Pastram aceeasi chestie misto care a facut din GIMMY un brand iubit: antrenorii de fitness de pe sala vor oferi in continuare gratuit sfaturi tuturor clientilor. Nu e nevoie sa platesti Personal Training decat daca chiar simti asta.

- Fiti cu bagare de seama la parcarile din zona! Nu va bazati ca puteti “acoperi” parcarea PROFI, se blocheaza rotile acolo. 

Ii asteptam cu drag pe toti cei civilizati, fideli brandului GIMMY si dornici de “acea atmosfera”", se arata in mesajul conducerii GIMMY.

 

GIMMY: cladirea Postei Marasti, vizavi de Profi, etaj 1

 

Adauga comentariu