Gilău: Câți pești poți prinde dintr-un LAC format în mijlocul drumului?

Străzile din comuna Gilău, asfaltate din promisiuni cu regularitate de către Primărie, s-au transformat într-o mare baltă numai bună de pescuit. Drumurile au devenit impracticabile în multe zone ale județului Cluj și nu doar din cauza ploilor din ultima perioadă, cât mai degrabă din cauza sistemului de canalizare, practic, inexistent, precum și a lucrărilor făcute de mântuială de către autorități. 

O asemenea situație poate fi regăsită în comuna Gilău, care face parte din așa-numita Alianță a Clujului, ce cuprinde câteva comune pe unde urmează să circule viitorul tren metropolitan. Dar și viitorul metrou, care va conecta comuna Florești de Gilău.

Până atunci, atât în Florești, cât și în Gilău, drumurile asfaltate sunt un lux la care localnicii visează deja de ani buni. Însă, la ce bun? De ce ar mai fi nevoie de infrastructură în condițiile în care trenul metropolitan și metroul sunt aproape finalizate, tot din promisiuni?!

Astfel, până când localnicii din comuna Gilău vor circula cu metroul, aceștia se pot relaxa într-un mediu cât se poate de rustic, pescuind într-o baltă dintr-un crater imens.

 

"Primarul Mileniului" Dumitru Sfârlea, din Comuna Gilau (Cluj) 100% nu isi face treaba.

Pe strada Suceagului de fiecare data cand ploua se creeaza inundatii peste inundatii. Ce asfalt frumos ne-ai pus Primare! De 4 ani de cand stimabilul domn primar promite ca rezolva aceasta treaba cu inundatia si repararea podului (din Valea vii). Noi, locatarii, ramanem doar cu promisiuni deoarece dumnealui uita de noi dupa cateva zile de la dezastru...

Sunt extrem de bucuros sa stiu ca drumul dumneavoasta este asfaltat si arata impecabil, iar cel de aici uitați cum arată... Daca chemam Poliția Locala acesti oameni minunati nu isi dau interesul deloc si nu isi rapesc nici cateva minute din timpul lor pentru a coborî din sfanta masina de poliție pentru a vedea ce se întampla. Ei spun doar asa: "Am dat jos geamul si am facut cateva poze si vom incerca sa rezolvam problema". Si problema ramane tot nerezolvata de vreo 4 ani 

Am decis sa iesim la Pescuit pentru a vedea si domnul Dumitru cati pesti se pot prinde dintr-un "LAC" format in mijlocul drumului cu adancimea de aproape jumatate de metru. 

Te asteptam la un Păstrav Domnule Primar!”, notează un localnic din comuna Gilău, pe un grup de socializare.

 

 

sursa: maiermihai/infotraficjudcluj/facebook

Adauga comentariu