Ghita Simon, nulitatea politica din fruntea PSD Cluj, promitea in prima sedinta de "instalare" ca niciun primar PSD nu va pleca cat timp e el acolo. Intre timp, au plecat 15. Si mai pleaca. Ghita, falimentatorul politic

Instalarea lui Ghita Simon ca interimar in fruntea PSD Cluj a stricat efectiv trendul pozitiv al filialei creat de Liviu Alexa, da, care este patronul acestui ziar, dar care a reusit in doar 3 luni cat a stat ca presedinte, sa dea o energie superba partidului. O zic toti cei ce au avut de-a face cu el in acea perioada. 

Ghita Simon, zis si Falimentatorul, caci are in CV falimente de firme ce erau bijuterii pana sa ajunga el sa le distruga comercial, promitea in prima sedinta de "lucru" in care a adus "toate partile" la masa, ca el va face pace, ca va organiza intalniri, ca va dracu-lacu, ca niciun primar nu va pleca din PSD, ba inca va si readuce in partid oameni de genul lui Cristi Matei. Simon nu e insa decat un gargarist puscator de sprituri, alaturi de prietenii sai, primarul ruibist si sfatos si marele om de afaceri care sta in chirie in Cluj, Pol Shmit, un papagal care traieste din piscine. Simon nu e un constructor. E un mincinos, un tarnosit si, dupa ultima tradare a primaritei betive din Ceanu Mare, Ana Moldovan, care a fugit la PNL, e clar ca Simon e si nevolnic. Din 30 de primari, PSD va ramane cu 7-8 candidati, ca nu e sigur ca vor ramane si primari. 

Ce pacat ca Bucurestii nu inteleg si nu au inteles niciodata ca la Cluj trebuie napalm politic! Niciodata in istoria filialei nu s-a intamplat ca, la o luna de zile pana la inceperea campaniei electorale, PSD Cluj sa nu isi anunte candidatii pentru municipiu si judet! Cata degringolada, cat haos, cat miserupism! Pacat, mare pacat!

Adauga comentariu