Ghinion, Klaus Iohannis se ține de ghidon și amână un răspuns în ceea ce privește decizia de demitere a Laurei Codruța Kovesi

Ieșit să se dea cu bicicleta prin Capitală, într-un adevărat exercițiu de imagine despre relaxarea prezidențială, preşedintele Klaus Iohannis a evitat să se pronunțe cu privire la ce decizie va lua în legătură cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi, susţinând că îl interesează prea puţin criticile aduse de Liviu Dragnea în acest sens.

Reporter: Ati terminat de citit motivarea CCR în privința revocării șefei DNA?

Klaus Iohannis: Săptămâna trecută s-a încheiat cu bine, mulțumesc.

Reporter: Veti lua o decizie în perioada următoare?

Klaus Iohannis: "Astăzi este mai mult vorba despre biciclete. Mulțumesc.

În ceea ce priveşte declaraţiile lui Liviu Dragnea cu privire la o posibilă suspendare a şefului statului, deoarece a întârziat nepermis de mult în luarea deciziei, Iohannis a răspuns: "Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui",a mai spus preşedintele.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni că nu este exclusă suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. "Nu este exclusă (n.r.: suspendarea preşedintelui) pentru că deja a stat neconstituţional de mult şi nepermis de mult. Jocul cu să mai citim e o bătaie de joc la adresa CCR. A întârziat foarte mult", a afirmat Liviu Dragnea.

 

Adauga comentariu