Ghidul iubitorului de sporturi de iarna. Partiile deschise si preturile din Cluj

A nins consistent si au fost pornite tunurile de zapada, iar stratul de pe partiile Clujului trece de 25 de centimetri. Conditii perfecte pentru amatorii de sporturi de iarna, care au inceput deja sa aglomereze partiile din judet. Ziar de Cluj va prezinta preturile si ofertele partiilor deschise in ultimele zile. 

Statiunea Baisoara este situata in Muntii Apuseni la circa 1.400 m altitudine si la 55 de kilometri de Cluj-Napoca. Statiunea este preferata clujenilor pentru partiile de ski, iar aici sezonul de ski dureaza pana in martie. Partia de ski din Baisoara are o lungime totala de 1.034 de metri si o diferenta de nivel de aproximativ 250 de metri. Urcarea pe partie se face cu ajutorul a doua teleski-uri: teleski-ul principal pe toata lungimea partiei de ski si un baby-ski pentru copii/incepatori. Partia de ski a fost dotata cu nocturna pe toata lungimea ei, facand astfel posibil practicarea ski-ului si dupa lasarea intunericului. Aici, tariful pentru o urcare cu teleski-ul e de 4 lei.


Distractia la Buscat Ski Resort este garantata, spun reprezentantii partiei, deoarece aici exista o gama diversa de activitati pentru toate gusturile si varstele: ski&snowboard, drumetie, sanius, parapanta, open grill&bar, after ski party, concursuri si multe altele. In plus, pentru cei care nu au schiurile proprii, serviciul de inchiriere pune la dispozitie echipamentul pentru orice doritor. O urcare cu telescaunul, in weekend, costa 7 lei, iar pretul scade direct proportional cu numarul urcarilor din pachetele promotionale. 

Partia Feleacu este amplasata la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfasurandu-se pe Dealul Feleacului. Incepand din 5 ianuarie, reprezentantii partiei au anuntat ca ii asteapta pe clujeni “sa incepem impreuna un nou sezon de ski si snowboard, plin de distractie! Pentru cei mai aventurosi, in cateva zile vom deschide accesul si in snowpark. Vom anunta in curand si prima sedinta foto oficiala. Va invitam sa va pregatiti toate trick-urile”.

Partia Feleacu este dotata cu instalatie de zapada artificiala si sistem eficient de iluminatie, pentru a oferi conditii cat mai bune pe timp de noapte. Totodata, dotarile partiei includ o instalatie teleschi cu o capacitate de 412 persoane pe ora, sistem de supraveghere non-stop si internet wireless pe partie. De asemenea, Partia Feleacu beneficiaza si de un centru de inchirieri echipamente de schi. Pretul pentru inchirierea echipamentelor complete de schi ori snowboard e de 30 de lei. 

Adauga comentariu