Ghicitoare de primar: câte parcări poți desena în locul garajelor demolate? Nici măcar una

Noile locuri de parcare ale clujenilor obligați de administrația locală să-și demoleze garajele, de pe Bdul Titulescu, sunt mai mult la stadiul de... intenție. Sau, dacă e să apelăm la o altă formulă marcată de non-sens și uzitată de primărie, lucrările sunt „în linie dreaptă”. Dar, de bună seamă, departe încă de a fi date în folosință localnicilor din cartierul Gheorgheni. În consecință, trotuarul de pe Bdul Titulescu este pur și simplu ticsit de autoturisme. 

Din păcate, deși nu discutăm de construcția unor noi parkinguri, ci doar de trasarea cu creta pe asfalt a unor parcări, utilajele abia au reușit să demoleze garajele.

Până vor fi înființate noi locuri de parcare se vor mai aduna destule deșeuri pe care firma de salubritate uită să le mai ridice. 

Nu mai interesează pe nimeni habarnismul cu care administrația locală a înființat banda dedicată transportului în comun.

CITEȘTE ȘI#smartboc Cum a fluidizat Emil Boc traficul de pe Titulescu: a lăsat pietonii fără trotuare FOTO

Câtă vreme viceprimarul Dan Tarcea sau primarul Emil Boc oferă doar date statistice, la posturile de radio lipsite de vizibilitate, în privința parcărilor care vor fi înființate, dacă acești administratori publici sunt doar crezuți pe cuvânt, atunci șoferii clujeni nu au decât să-și parcheze mașinile pe trotuar. 

Iar asta întrucât parcările promise încă din primăvară vor fi date în folosință într-o altă primăvară, dintr-un alt an, un an electoral.

E bine să reținem, totuși, că „realizările” municipalității clujene sunt mult mai minore, mai întârziate, decât euforia cu care administrația e pusă pe demolări și desființări. 

După cum puteți remarca din imaginile alăturate, administrația realizează două zone pentru parcări trasate cu creta, concomitent. Nici una dintre „parcări” nu este gata. 

Câțiva muncitori, care-au fost surprinși de posibilitatea de a deveni „vedete”, au urcat de urgență în utilajul de serviciu și-au apăsat pedala de accelerație...

Dincolo de aceste detalii lipsite de însemnătate, singurul loc de joacă din curtea interioară a blocurilor de pe Titulescu este baricadat pe de-o parte de noul loc de parcare, aflat „în linie dreaptă”, iar pe de altă parte de un munte de gunoi. 

Așa. Oricum nu interesează pe nimeni. 

CITEȘTE ȘIStrada Pata: Locuri de joacă baricadate de gunoaie și molozul garajelor desființate

Adauga comentariu