Gherla: petrecere cu 20 de participanți, spartă de polițiști

Polițiștii clujeni au spart o petrecere din Gherla unde se adunaseră 20 de participanți. La fața locului, organul de control a constatat organizarea a două chefuri, desfășurate în săli distincte. Petrecăreții au fost legitimați, iar ulterior acestora le-au fost aplicate amenzi pentru nerespectarea măsurilor de restricție specifice pandemiei. 

După cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, în seara de sâmbătă, în jurul orei 22.30, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unul local de alimentație publică din Gherla se află în desfășurare evenimente private.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în incinta localului au loc două evenimente private, desfășurate în săli distincte dotate cu aparatură de sonorizare specifică unor petreceri.

„În interiorul locației au fost identificate și legitimate 19 persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei în conformitate cu Legea 55/2020 și o sancțiune la Legea 61/1991R în valoare de 500 de lei”, notează IPJ Cluj. 

Totodată, au fost identificați organizatorii celor două evenimente, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Polițiștii clujeni au întrerupt un chef aflat în desfășurare într-un local din Dej, unde participau un număr de 150 de persoane. Aceștia au fost legitimați și amendați. 

CITEȘTE ȘIINCONȘTIENȚA CLUJENILOR ÎN PANDEMIE: Petrecere cu 150 de oameni și lăutari, întreruptă de jandarmi

O altă petrecere cu 80 de participanți a fost spartă de polițiștii din Câmpia Turzii în seara de vineri. 

CITEȘTE ȘIPolițiștii clujeni au spart o petrecere cu 80 de participanți înainte de a se încinge cheful

Adauga comentariu