Gheorghe Funar e pregătit să fie președintele României! Vrea să împartă 10.000 de MILIARDE de euro între români

Gheorghe Funar a lipsit în ultimii ani din peisajul politic al țării, însă s-a întors mai decis ca niciodată să facă treabă.

Prin vocea noului său partid, Partidul România Noastră, Gheorghe Funar a anunțat că va fi primul președinte român al României post-decembriste și are un plan clar de a împărți bogățiile României între cetățeni. Doar la Roșia Montană stau 10.000 de miliarde de euro, ca să nu mai vorbim de zăcămintele de diamant despre care românii de rând nu știu, a anunțat Funar.

„GHEORGHE FUNAR, PRIMUL PREȘEDINTE ROMÂN AL ROMÂNIEI POST-DECEMBRISTE 

Marea majoritate a cetățenilor români nu au fost informați și nu știu că toți Președinții României, aleși în perioada 1990-2014, respectiv Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Werner Iohannis, sunt alogeni. Cu toții au ascuns cu grijă adevărata lor origine etnică, a părinților și bunicilor. Toți au intrat de bunăvoie și au activat în Partidul Comunist Român. După lovitura de stat din decembrie 1989, cu toții s-au transformat în democrați capitaliști și au condamnat, doar în vorbe, Comunismul, dar nu și pe comuniștii din etnia lor. Se pare că, unii dintre ei au fost colaboratori ai Securității, iar alții au grade mari în Serviciile Secrete străine. 

Pentru alegerile prezidențiale din noiembrie a.c. se încearcă repetarea aceluiași scenariu referitor la ascunderea Adevărului privind: etnia candidaților, a părinților și bunicilor acestora; religia lor; dubla cetățenie; apartenența la Serviciile Secrete străine; legăturile cu O.N.G.-urile finanțate de miliardarul Soros etc. Candidații anunțați, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidențiale și care sunt mediatizați prin sondajele de manipulare a alegătorilor sunt cu toții alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează și controlează alegerile prezidențiale din noiembrie a.c. au programat ca să le ofere, din nou, șansa românilor să aleagă un alogen în funcția de Președinte al țării.
Singurul partid politic care a desemnat, la Congresul din 15 decembrie 2018 de la Alba Iulia, un candidat român la funcția de Președinte al țării noastre este Partidul România Noastră. Ca urmare, alegătorii români din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni de Regimurile post-decembriste, au șansa să aleagă pe primul Președinte român al României, din ultimii 30 de ani.

Dr.Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră, 
Candidat la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019”
, se anunță într-un mesaj transmis de fostul primar al Clujului.

Mai mult, Funar a transmis un mesaj VIDEO tuturor celor care încă mai speră că România va ajunge cea mai tare țară din lume. „Noi trăim în grădina Maicii Domnului, țară foarte bogată în resurse naturale. Doar la Roșia Montană, vă dau un exemplu, avem metale care nu există în tabelul lui Mendeleev. Avem și diamante, marea majoritate a românilor nu știu că avem diamante. Valoarea metalelor de la Roșia Montană e de 10.000 miliarde de euro. Noi vrem să luăm modelul norvegian, să facem în așa fel încât străinii care exploatează resursele noastre să ne dea înapoi 70%. 50% din această sumă va fi împărțită anual cetățenilor. Așa, poporul român va ajunge foarte fericit și cei 6 milioane de români plecați în afară se vor întoarce în țară”, a punctat Funar. 

Adauga comentariu