Gestul exceptional facut de un ospatar pentru o femeie cu dizabilitati

Un client al unui restaurant din Louisville, Kentucky, a filmat cu telefonul momentul in care un angajat al localului ajuta o femeie cu dizabilitati sa se hraneasca, scrie LifeBuzz.

Barbatul a povestit ca femeia a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge la o masa, apoi, dupa ce a comandat, l-a rugat pe ospatar sa o ajute sa manance.

"Nici nu a stat pe ganduri daca sa o ajute sau nu. S-a dus sa-si puna niste manusi, apoi a inceput sa o hraneasca", a povestit autorul filmuletului care s-a viralizat rapid.

Ridge Quarles s-a imprietenit de ceva vreme cu clienta care vine la restaurant din cand in cand si o ajuta de fiecare data sa manance. Angajatul a marturisit ca gestul sau, care altora li se pare unul impresionant, este, pentru el, unul firesc.

"A fost de atatea ori la noi incat stim deja ce ii place sa manance. Stiu ca nu iese foarte des din casa, dar de fiecare data trece pe la noi si imi spune: Ridge, asta e locul meu preferat pentru a manca", a povestit tanarul ospatar.

El a mai spus ca femeia ia autobuzul pentru a ajunge la local, apoi asteapta ca un angajat sa vina sa o ia din statie si sa o ajute sa mearga pana inauntru.

"Avea nevoie de ajutor si daca eu nu i-l ofeream, nu avea sa o faca nimeni. Cine sa o ajute?", a mai spus Quarles.

Adauga comentariu