Gest SUPERB al grupului TeraPlast, detinut de clujeanul Dorel Goia! Acoperisul distrus de furtuna al unei scoli de tara reparat integral!

Grupul TeraPlast a venit în ajutorul elevilor și profesorilor de la Școala Primară Mogoșeni, comuna Nimigea, județul Bistrita-Năsăud, cu o donație de materiale necesare pentru reparația acoperișului școlii, afectat în urma furtunii din 17 septembrie a.c.. Fenomenele meteo extreme de la mijlocul lunii septembrie au provocat pagube materiale semnificative la această școală, avariind serios acoperișul instituției.

Pentru a contribui la repararea școlii, TeraPlast a livrat 500 mp de tablă Wetterbest, pentru refacerea acoperișului. La aceasta s-au adăugat parazăpezi, precum și accesorii pentru montaj. Proiectul de reparație al acoperișului a fost finalizat cu succes.

 „Ne bucurăm că am putut oferi elevilor de la Școala Primară din Mogoșeni posibilitatea de a reveni la școală în cele mai bune condiții după furtuna care a afectat o bună parte din țară. Această donație este o dovadă în plus a angajamentului asumat de Grupul Teraplast de a se implica în procese de reabilitare și de a oferi produse și sisteme din domeniul construcțiilor. Este un gest firesc pe care îl facem în preocuparea noastră permanentă de a identifica soluții pentru oameni și pentru mediul în care trăim, fiind gata să venim cu acțiuni concrete ca să susținem comunitatea.”, a declarat Mirela Pop, Director General TeraPlast.

Țigla Wetterbest, utilizată la repararea acoperișului școlii, este produsă de firma Depaco, care face parte din Grupul TeraPlast.

Grupul TeraPlast este controlat de omul de afaceri clujean Dorel Goia.

Comentarii

Claudia

11.10.2017 15:54

Felicitări, bravo, jos pălăria!Un gest cu adevărat omenos și binevenit pentru copiii și profesorii de la respectiva școală!

Calin

17.10.2017 11:19

Felicitari, daca ne-am ajuta mai mult intre noi lumea ar fi mai buna !Si astfel de stiri de ce nu apar pe prima pagina a marilor ziare ?? Promovam doar raul si stirile negative, care vand mai bine !!

Adauga comentariu