Georgiana Blaga, fiica de milionar dusă de Lucian Bode în Consiliul de Administratie al Societății Naţionale de Radiocomunicaţii, și-a periat contul de Facebook de pozele de pițipoancă

Ascensiune fulminantă pentru o tânără din Șimleul Silvaniei școlită la Cluj. Georgiana Blaga, fiica unui milionar din Sălaj consilier județean PNL, a fost dusă pe linie de partid la București de Lucian Bode (președintele PNL Sălaj), ministrul Transporturilor la acea vreme, și instalată în funcția de consilier personal.

Sexi sălăjanca „n-a facut pui” sub tutela lui Bode, dar răsplata pentru perioada in care a prestat pentru fostul ministu a venit după. A fost numită membru în Consiliul de Administrație al Societății Naţionale de Radiocomunicaţii și în cel al Grupului Exploatare și Întreținere Palat CFR SA București.

Îndată ce a intrat în arenția presei, Georgiana a avut grijă să își perieze contul de Facebook și să își șteargă toate pozele de manelară de Sălaj. 

Georgiana Blaga are 27 de ani, este licențiată în relații internaținale la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, are un master în Managementul Dezvoltării Afacerilor, tot la UBB Cluj-Napoca, dar este și acționar la Simex, cu acțiuni în valoare de 680.000 de lei, informează sălajulliber.ro

Potrivit declarației sale de avere, postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, tânăra deține un apartament de 110 mp în Cluj-Napoca pe care l-a cumpărat în 2013, când avea 19 ani și a început facultatea. Georgiana este angajată la firma de mobilă e familiei, Simex, de unde a obținut un salariu de 19.695 lei. Ea este membru în Consiliul de Administrație al aceleiași societăți de unde a obținut o indemnizație de 28.080 de lei. A mai obținut 4.327 de lei cât timp a fost consilier al ministrului Bode și 2065. Indemnizația de membru în Consiliul de Administrație al  Grupului Exploatare și Întreținere Palat CFR SA București este de 20165 de lei pe lună, iar cea de la Societatea Națională de Radiocomunicații este de 1.512 lei pe lună. 

Tânăra făcea parte pe 4 septembrie 2020 din Consiliul de Administrație al Societății Naţionale de Radiocomunicaţii, iar înainte, pe 17 decembrie 2019, se afla în funcția de consilier personal al ministrului Transporturilor, Lucian Bode. De asemenea, face parte și din Consiliul de Administrație al Grupului Exploatare și Întreținere Palat CFR SA București.

Cu o istorie de nouăzeci de ani, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. este printre cele mai importante societăți ale statului. Este lider în domeniul broadcasting-ului (difuzarea şi transportul terestru al programelor radio şi TV) şi, în acelaşi timp, un important furnizor de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România. 

Grup Exploatare şi Întreţinere Palat „CFR” S.A. este societate cu capital integral de stat, al cărei acţionar unic este Ministerul Transporturilor. Obiectul principal de activitate al Societăţii îl reprezintă administrarea clădirii Palatului CFR, închirierea spaţiilor aflate în gestionare şi întreţinerea instalaţiilor aferente.

 

 

Adauga comentariu