Generalul-sinuzita, Ovidiu Pop, isi trimite prietenii sa il ameninte cu moartea pe jurnalistul Liviu Alexa!

Generalul-maior Ovidiu Pop, ditamai comandantul Diviziei 4 Infanterie Gemina, este nervos pe jurnalistul Liviu Alexa care a dezvaluit recent ca Pop s-a ascuns la caldurica de pe frontul anticoronavirus, luandu-si in plina criza concediu medical pentru o banala... sinuzita, asa cum a anuntat MApN intr-un comunicat oficial.

Generalul-sinuzita si-a trimis imediat prietenii pe retelele de socializare sa il injure pe Liviu Alexa. Unul dintre apropiatii sai, o femeie, i-a transmis jurnalistului ca il va omori, ca ii va omori si familia, suparata ca Alexa a indraznit sa faca dezvaluiri despre "marele" general.

 

Se pare ca femeia a trimis si urmatorul mesaj celor apropiati. Daca cineva dintre cititorii nostri are cunostinta despre identitatea femeii, il rugam sa ne contacteze de indata pe scrie@ziardecluj.ro pentru ca intentionam sa ii facem plangere penala pentru amenintare.

Comentarii

Razvan Mihailescu

01.04.2020 21:59

Mai mult ca sigur ca i vre o curoasă cu țățe mari ce o freacă prin comandament,infanteristii ăștia pedestrasi cu creier de animal sălbatic nu stiu multe daca i superi,mai ales daca s generali făcu ti cu gramada la apelul bocancilor

Adauga comentariu