Gelutu Oltean, ragaind a ipocrizie Zen, a baut o cinzeaca la terasa cu mortul-viu Adrian Avarvarei si cu un faimos avocat clujean

Dupa ce si-a comandat in Eevenimentul Zilei un interviu "explicatoriu" in care nu zice absolut nimic, ba chiar vorbeste dezlanat, Gelutu Oltean, fost sef al unui serviciu secret, e inca neconsolat ca un cacat de ziarist de provincie, l-am numit pe autorul acestui articol, i-a facut fenta si a "scris-o" la ziar pe iubitica sa, Vanessa Youness, trimisa in judecata de DNA pentru o spaga cotita de un milion de euro in dosarul Microsoft.

In loc sa isi vada de ceaiurile samanice si sa ii caute avocat bun Vanessei, Gelu tot de cacaturi se ocupa, fiindca in mintea sa de tablagiu securist tot mentalitate de carnatar paranoic are: oare cine l-a pus pe Alexa, oare cine e in spatele lui Alexa, ia sa caut informatii despre Alexa. Hahaha, ba, Gelutule, de aia nu ai fost niciodata la nivelul Vulpii, de aia ai chixat-o maxim de atatea ori in cariera, fiindca te-ai spart in sprituri ca o servitoare si ai umblat numai dupa cotcarii si cascaval. Virgil Ardelean a fost un zeu al serviciilor secrete, elegant, inteligent si eficient, n-ai invatat  nimic, ba, de la el!

In fine, desi bea ceai din extract de coite de saman, desi pretinde ca s-a despartit de mentalitatea de securist imputit, Gelutu nu poate sa doarma de ganduri paranoice. Asa ca s-a gandit sa stranga niste informatii despre Alexa si prima ideea imbecila care i-a venit a fost sa se vada cu.... ahahahahahahahahahahahahaha Adrian Avarvarei, fost securist de ceapeu, supranumit si Avarie, ca e avariat de 40 de ani in continuu de alcool. Daca nu mai tineti minte, va reamintim ca Avarvarei si-a dat in gat colegii de la Gazeta de Cluj (ulterior achitati DEFINITIV), mintind in declaratii, el care toata viata lui a santajat padurari si primari de comune ca sa primeasca curve grase la babardit, ciorba si beutura gratis. Deci la distrusul de Avarvarei s-a dus Oltean sa culeaga informatii, te caci pe dumneavoastra, lucru ce ne arata anvergura profesionala a lui Gelutu.

Am zis ca nu punem poza de la intalnirea unde a participat si un avocat celebru clujean, nu de alta, dar nu e miza acum, o sa ne distram cu poza mai incolo, cand vor exista contexte mai importante.

Gelule, nu are nimeni nimic cu bunesa ta, ea plateste expunere in presa pentru ca ani de zile te-ai pisat pe ziaristi si le-ai facut mizerii, unora la Bucuresti punandu-le filaje. Ca sa nu iti mai zicem cate destine nevinovate ai distrus la viata ta. Cu tot ceaiul din floci de andive pe care il bei, pacatele tale nu s-or spala decat in Iad.

PS: Asta e prima poza cu Adrian Avarvarei de pe net. Pana acum nu exista una. De acum va exista pe Google forever. Asta e fostul colonel care santaja bucatarese cu uldori la buci si chelnerite machite, asta e colonelul care santaja si mai santajeaza si azi fosti militieni sau primari de comune sau padurari ciorditori, ca sa primeasca mancare si alcool gratis. Dumnezeu e nedrept, caci baiatul asta trebuia sa faca ciroza de mult, nu numai pentru cisternele de alcool ingurgitat, ci pentru mizeriile inimaginabile la care s-a dedat toata viata lui de otreapa ce e.

Adauga comentariu