Gelu Oltean, împins în brațele șamanilor de grave probleme medicale! Fostul șef „Doi și-un sfert”, mărturisire incredibilă: „Eram bolnav psihic și am auzit despre această metodă alternativă de tratament”

Gelu Oltean, fostul șef al DGIPI „Doi și-un sfert” a fost arestat pentru trafic de droguri, alături de „iubi” Vanessa Youness și de „șamanul” britanic Thomas Lishman. Aceștia au adus din America de Sud diferite plante pe care le serveau contra cost în România, plante care ar conține DMT. Povestea e deja arhicunoscută.

Mai interesantă e mărturia lui Gelu Oltean în fața anchetatorilor. Conform EVZ.ro, Gelu Oltean a mărturisit că a ajuns să fie fascinat de lumea șamanică din Peru după ce a consumat diferite ierburi care l-au vindecat de diferite probleme medicale. Inclusiv de boli psihice.

Tatonarea terenului din Peru a început cu o problemă la genunchi, în urmă cu mulți ani. „Acum un an și jumătate mi s-a recomandat o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului, sufeream de o ruptură de menisc și ligamente încrucișate; nu am putut să fac această operație pentru că peste șapte zile plecam în Peru, am ajuns acolo, am fost bandijonat cu niște plante, nu cunosc ce fel de plante și m-am vindecat miraculos. Pot face dovada cu înscrisuri medicale”, a mărturisit Oltean, conform sursei citate. 

Oltean a adăugat că trecea printr-o perioadă extrem de proastă, în care se simțea atât bolnav fizic cât și psihic. „Am ieșit din sistem pensionat medical, bolnav fizic și psihic și nimic din medicina alopată nu îmi găsea medicament. Am auzit despre această metodă alternativă de tratament, am fost de patru ori în junglă, în Peru, și am urmat această terapie de mai multe ori. Când am ajuns acolo mi-am găsit pacea și echilibrul. Terapia presupune ingerarea unui ceai făcut din două plante. În junglă, una dintre plante conține DMT (dimetiltriptamină), dar aceasta se folosește numai în junglă. Există o rețetă alternativă care nu conține această substanță (DMT), rețetă care este compusă din alte plante, una dintre aceste rețete consumând-o exclusiv în România”, susține chestorul Oltean.

Rămâne ca justiția din România să stabilească dacă ceaiurile servite românilor le permiteau acestora să vorbească cu străbunii prin intermediul drogurilor, sau erau un simplu efect placebo. 

 

Adauga comentariu