Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

1.     Cine suntem

PAGINA CIUDATULUI SRL este o societate specializată în jurnalism, respectiv în activitatea de a strânge, a analiza, a verifica și a prezenta informații referitoare la evenimentele curente, incluzând tendințe, rezultate și persoane.

2.     Date personale pe care le prelucrăm

PAGINA CIUDATULUI SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

·         Nume, prenume

·         E-mail

·         Număr de telefon

·         Adresă

·         Comportament online

3.     De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

 

În temeiul legal al oferirii serviciului de achiziție abonament trebuie să prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

·         Nume, prenume – avem nevoie de această informație pentru a vă emite factura și pentru a vă putea identifica contul

·         Email –avem nevoie de această informație pentru a vă putea transmite notificări privind abonamentul dvs și pentru a vă putea permite autentificarea

·         Număr de telefon: veți primi confirmarea plății pe acest număr de telefon și vă vom contacta dacă nu reușim să vă contactăm pe email, în caz de urgențe

·         Adresă: avem nevoie de această informație pentru a vă emite factura

 

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

Informații necesare pentru newsletter-ul Ziar de Cluj

·         E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online

·         Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru  a vă putea livra reclame personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri la link

4.     Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei PAGINA CIUDATULUI SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Hosterion care se află în România și care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru PAGINA CIUDATULUI SRL.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pentru plata abonamentului sunt prelucrate și de către Netopia în calitate de operator.

Datele dvs cu caracter personal pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies ce acționează în calitate de operatori asociați. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5.     Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. Durata de viață a fiecărui cookie se regăsește la link

6.     Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la scrie@ziardecluj.ro.  

Pentru a vă retrage consimțământul dat pentru newsletter vă puteți dezabona direct din newsletter sau ne puteți contacta la scrie@ziardecluj.ro.

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați-ne la următoarea adresa de e-mail scrie@ziardecluj.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.