Gardurile de la Untold Festival, amuzamentul si frustrarea clujenilor

Gardurile insirate in tot orasul, cele pe care organizatorii Untold Festival au inceput sa le amplaseze inca de acum cateva zile, au devenit virale pe internet, la fel ca noroiul de la Electric Castle. Cu toate acestea, daca ploaia si baltile de la festivalul din Bontida erau de-a dreptul hilare, comentariile legate de gardurile Untold au o singura tinta: Primaria Cluj-Napoca, prima institutie care a inventat “publicul in privat”.

Oamenii sunt suparati ca, odata cu festivalul care a supt din banii clujenilor 400.000 de euro, municipalitatea nu mai tine cont de drepturile plaitorilor de taxe si impozite si ingradeste spatiile publice din oras, locurile de care, in mod normal, ar trebui sa se bucure orice clujean.

“Daca mai vreti sa vedeti centrul, treceti pe la casa de bilete” au inceput sa scrie clujenii pe site-urile de socializare.


Va inchidem parcul, va inchidem drumurile, va oprim tramvaiul.
Va-nvatam sa priviti spatiul public de dupa gard.
Si toate astea, cu bani din taxele şi impozitele dumneavoastra.
...
Organizatorii doresc sa le multumeasca, pe aceasta cale, tuturor clujenilor
”, a scris un alt clujean pe Facebook.


"Cluj-Napoca. UNTOLD Festival a.k.a. ŢARC in the PARK", s-a revoltat un alt clujean.

Prezent la conferinta de presa organizata de Untold Festival, eveniment ce se va desfasura incepand de joi si pana duminica, Emil Boc a declarat ca era de datoria autoritatilor sa aprobe ingradirea Parcului Central.

    “Imi cer scuze clujenilor pentru restrictii. Subliniez inca o data caracterul ultra-temporar a acestor masuri . Inteleg criticile, dar sper sa ne inteleaga, pentru ca beneficiile pentru oras, pentru comunitate, sunt enorme”, au fost argumentele lui Emil Boc.

Comentarii

cluj

27.07.2015 17:19

Cati redusi mintal pot fi in orasul asta.... Si cum ati vrea sa se procedeze fara garduri daca este un eveniment pentru care se plateste intrarea?O sa va cacati pe voi ca 4 zile o sa fie inchis jumate din parc. Mare tragedie ...

E.

27.07.2015 17:56

Da, oamenii astia sunt frustrati ca nu au bani sa mearga la festival! Mi se pare o exagerare din partea lor, mai ales ca e un eveniment cu care ar trebui sa se mandreasca, un eveniment care le face orasul recunoscut! un weekend nu-i capat de lume!

Adauga comentariu