GARANTAT CIOLOŞ: Doi foşti miniştri din guvernul tehnocrat deschid listele PSD Cluj pentru parlamentare

Negocierile PSD Cluj cu Patriţiu Abrudan, managerul regional al Băncii Transilvania, pentru o candidatură la Camera Deputaţilor, au căzut. Aşa a ajuns pe listă Patriciu Achimaş-Cadariu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş. Acesta va deschide lista PSD Cluj pentru Camera Deputaţilor.

Patriciu Achimaş-Cadariu a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş timp de şase luni, până în mai 2016, când a fost înlocuit de Vlad Voiculescu.

Şi, după cum se ştie, lista pentru Senat a PSD Cluj este deschisă tot de către un fost ministru în Guvernul Cioloş: Vasile Dîncu, actual preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Acesta a fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării în guvernul tehnocrat.

Deh, securiştii întâmplători din viaţa fiecăruia...

De altfel site-ul comisarul.ro lansa încă de acum 6 zile un scenariu intitulat: Marea urzeală. Deja se cam conturează.

"O să scriem, în premieră în România, despre scenariul pus la cale în laboratoarele păpușarilor securiști. Adică despre noua Putere care va rezulta după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Alegeri care vor fi câștigate de PSD. Partid care nu degeaba, în aceste zile, își curăță listele de personaje toxice gen Nicolicea, Carmen Dan sau Iordache. Și care l-a adus în poziția de om-cheie pe Vasile Dîncu.

PSD se pregătește de nuntă cu mireasa încă virgină a politicii românești, oameni buni, cu USR PLUS!"

Păi, SRI de piatră!

Adauga comentariu