Galeria lui „U” Cluj, chemată la meciurile echipei de baschet U-Banca Transilvania: „Avem nevoie să ne fiţi alături, fără resentimente”

Conducerea echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a făcut un apel către suporteri, mai ales către cei din galeria echipei de fotbal a Universităţii Cluj, pe care îi cheamă la meciurile din Liga Naţională.

După ce 50 de fani sibieni au asigurat fondul sonor în „Derby-ul Ardealului”, disputat miercuri la Sala Polivalentă, au apărut tot mai multe reacţii pe internet referitoare la o „linişte” nefirească existentă la meciurile lui U-BT, astfel că oficialii echipei de baschet au făcut un apel către suporteri înaintea partidei cu BC Mureş, ce va avea loc mâine, la ora 18:00.

„Clubul nostru, în dorința de a ne ridica mereu la înălțimea așteptărilor clujenilor și de a impune marca ’Baschet à la Cluj’ în baschetul românesc, de a ne pune numele pe lista campionilor, îi invită să vină alături pe toți cei care pot contribui la performanțele sale. Prieteni și colaboratori, autorități și suporteri, toți sunt importanți, toți pot să ajute la atingerea celor două obiective ale anului 2016 – Cupa României și titlul de campioană națională. De aceea, avem nevoie să ne fiți alături cu toții, fără rezerve! Îi invităm mai ales pe suporterii ’U’, galeria de suflet a Clujului universitar, ca fără reținere și fără resentimente să fie alături de noi! Să răsune Sala Polivalentă de acel ’Haide U’ vibrant, de minunatul ’Slavă ție, studenție’, astfel încât jucătorii să prindă aripi, să pară că sunt mai mulți, că sunt mai înalți, mai puternici și cu sufletul mare! Credem că acest lucru este ceea ce ne lipsește pentru a fi din nou campioni! Și credem că acest lucru poate fi și merită a fi făcut. Vă așteptăm cu drag”, este comunicatul adresat fanilor Universităţii Cluj, semnat de către conducerea clubului de baschet, confom CJSport.ro.

Oficialii clubului U-BT sperau la o reconciliere cu galeria echipei de fotbal după ce jucătorii echipei de baschet, alături de antrenorul Marcel Ţenter şi vicepreşedintele Mircea Cristescu, au participat la mitingul fanilor organizat în 10 martie.

Adauga comentariu