Gabriela Rîpan va fi înmormântată sâmbătă, la Suceava

Sâmbăta, 26 ianuarie 2019, Gabriela Rîpan va fi condusă pe ultimul drum. Corpul neînsuflețit al tinerei este depus la capela mortuară de la Biserica „Sfânta Vineri”, din municipiul Suceava.

Gabriela Rîpan (20 de ani), din Suceava și-a pierdut viața într-un accident petrecut în județul Cluj.

Tânăra era studentă la Maganement în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Ea era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava. Acesta s-a mutat la Cluj-Napoca după terminarea liceului.

La data de 21 ianuarie 2019, în jurul orei 03.00, Tudor Ștefan Cârjă (19 ani), domiciliat în Cluj-Napoca, se afla la volanul mașinii Gabrielei Rîpan. La un moment dat, tânărul a încercat o depășire, dar din păcate a pierdut controlul volanului. Acesta a fost rănit grav, iar Gabriela Rîpan a decedat.

„Azi noapte, în jurul orei 03.00, un conducător auto, în vârstă de 19 ani, din Florești, a condus auto dinspre Gilău spre Cluj Napoca, a efectuat o manevră de depășire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă și a ieșit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea Dn 1, la km 490+600m, pe sensul său de deplasare. Șoferul a fost rănit grav, pasageră, o tânară de 20 de ani, din Suceava, decedată. Șoferul se afla sub influența substanțelor psihoactive”, a informat IPJ Cluj, la data de 21 ianuarie 2019.

În momentul de față, Tudor Ștefan Cârjă a rămas fără un picior. Acesta este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Mașina implicată în accident, un autoturism marca Mercedes îi aparținea tinerei. Gabriela Rîpan a primit mașina cadou de majorat.

Adauga comentariu