Gabriel Oprea: “Datoria tuturor membrilor este sa facem din UNPR un partid de 10%”

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat sambata, 26 septembrie, la o reuniune a partidului pe regiunea II Sud-Est. La intalnire au fost prezenti presedintii organizatiilor din judetele, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Buzau, parlamentarii alesi in aceste judete si membri ai conducerii centrale a UNPR.

In cadrul intalnirii s-a analizat stadiul indeplinirii obiectivelor UNPR in aceasta regiune, situatia fiind foarte buna in privinta infiintarii de noi organizatii, dar si a numarului de adeziuni primite, ceea ce arata ca UNPR va atinge obiectivul de 1 milion de membri in scurt timp.

Suntem mai multi si mai puternici, forta UNPR vine de aici din teritoriu, de la fiecare organizatie, de la simpatizantii nostri. Avem in fata o perioada foarte grea, va trebui sa demonstram romanilor ca suntem un partid  care va intra in competitia alegerilor cu obiective clare, cu solutii care vor influenta viitorul Romaniei pe termen lung. Datoria tuturor membrilor este sa facem din UNPR un partid de 10%”, a declarat Gabriel Oprea.
 
Prin cele cinci teme majore asumate in Planul Politic National: Renasterea nationala, Functionarea statului, Rolul Romaniei in lume, Functionarea economiei, Noul stat social, UNPR vine in intampinarea asteptarilor legitime ale simpatizantilor sai, dar si ale romanilor in general. UNPR demonstreaza in continuare unitate, stabilitate si consecventa, in relatia cu partenerii sai.

“Sustinem coalitia, guvernul din care facem parte si pe presedintele Romaniei, pe problemele ce tin de securitatea nationala”, a reafirmat presedintele UNPR, Gabriel Oprea.

Foto: ampress.ro

Adauga comentariu