FURTUNĂ puternică în Cluj-Napoca. Schele, doborâte de vânt în centru – VIDEO

Străzile din Cluj-Napoca au fost inundate, în urma unei furtuni care a început în jurul orei 15,30. Din cauza vântului puternic, în centrul orașului, schelele din fața unor clădiri la care se desfășoară lucrări de renovare, au fost doborâte. În imaginile transmise de un cititor Ziar de Cluj se observă rafalele puternice de vânt care au doborât schelele.

Până la ora 16,20, nu au fost înregistrate efecte de amploare ca urmare a fenomenelor meteo. 

"Au fost înregistrate două solicitări pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișuri de tablă, pe străzile Alexandru Vaida Voievod și Calea Mănăștur.
Un apel pentru a degajarea unui stâlp căzut pe strada Izlazului din Florești și unul pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe strada Giordano Bruno din municipiul Cluj-Napoca.
Ultima solicitare este pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol, situat pe str. Clinicilor din municipiul Cluj-Napoca", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Cluj-Napoca, alături de mai multe localități din județ, se află sub incidență de cod portocaliu de vreme rea în intervalul orar 15,30 – 17.00.

"În zona: județul Cluj: Cluj-Napoca, Gherla, Baciu, Apahida, Florești, Tritenii de Jos, Săvădisla, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Iclod, Feleacu, Jucu, Mociu, Sic, Chinteni, Cămărașu, Căianu, Fizeșu Gherlii, Cătina, Țaga, Suatu, Petreștii de Jos, Borșa, Sânmărtin, Dăbâca, Geaca, Ciurila, Tureni, Pălatca, Aiton, Buza, Ploscoș;

Se vor semnala: vijelie puternică, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice, averse torenţiale care vor depăşi 25...30 l/mp", se arată în avertizarea Administrației Naționale de Meteorologie. 

Adauga comentariu