Fundatia Alexandrion, partenerul oficial al echipei de handbal feminin U Cluj

Fundatia Alexandrion Group Romania a incheiat un acord de parteneriat cu Clubul Sportiv Universitatea Cluj si S.C. Jolidon Import Export SRL pentru susținerea performantelor echipei de handbal feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Incepand cu noul sezon competitional, echipa de handbal feminin va evolua sub denumirea de “U” Alexandrion. Acordul de parteneriat vizeaza finantarea echipei “U” Alexandrion cel putin pe durata celor doua sezoane: 2014/2015 si 2015/2016.

Contactat telefonic de Ziar de Cluj,  Nawaf Salameh, CEO-ul Alexandrion si-a explicat surpinzatorul gest:

“Eu iubesc Romania foarte tare si, nu stiu de ce, ma simt atras aproape irational de Cluj. Toata lumea stie ca am incercat o apropiere de echipa de fotbal, dar n-a fost sa fie, pentru ca unii au vrut sa care cu ei istoria unui loc in alta parte. Dar nimeni nu poate sa mute istoria lui U, eventual se poate stradui sa faca parte din ea. M-am consultat in lunile care au trecut cu multi fani U Cluj, cei care iubesc acest simbol si cand e vorba de fotbal si cand e vorba de alte sporturi si m-am bucurat sa aflu ca ei privesc cu onestitate sportul in general. Ei mi-au sugerat echipa de handbal feminin U, care merita prin perfomantele sale deosebite sa primeasca un sprijin solid in urmatorii doi ani pentru a urca si mai sus. Nu stiu sa va explic de ce simt asta pentru Cluj, dar am vrut sa fie un inceput a ceea ce, sper eu, sa devina si mai solid in anii care urmeaza”, a spus patronul Alexandrion.

Un lucru important de mentionat este ca o implicare discreta si decisiva in luarea acestei hotarari de catre patronul Alexandrion, a avut consilierul local Radu Constantea. Pentru deschiderea pe care o are fata de U, cand oamenii de afaceri locali se implica doar cu vorba, ne dam Jos Palaria! in fata lui Nawaf Salameh.

Foto: zf.ro

 

Comentarii

Jhon

09.08.2014 01:12

Bravo Radule!

Adauga comentariu