Functionarii Primariei nu stiu de ce au autorizat balciul Septemberfest pentru 10 zile

Aceasta poate fi explicatia pentru care reprezentantii municipalitatii nu au reusit in decurs de aproape doua saptamani sa identifice criteriile pe care s-au bazat atunci cand au autorizat timp de 10 zile Septemberfest pe platoul Salii Sporturilor. Nu au reusit sa ne arate nici masurile pe care le-au luat pentru diminuarea disconfortului cetatenilor care locuiesc in zona respectiva. Mai mult decat atat, nu stiu nici de ce nu au propus organizarea festivalului pe Valea Garbaului, zona pe care au viabilizat-o anul trecut pentru Peninsula, si despre care spuneau ca este mai mult decat perfecta pentru festivaluri.

Daca e sa ne luam dupa lege, chiar daca in cazul functionarimii nu prea e cazul, raspunsul trebuia sa ne parvina in 10 zile (pentru ca nu vorbim de date complicate pe care trebuie sa le caute in arhiva institutiei). Zece zile, exact pe cat au dat autorizatie balciului de pe malul Somesului.

 

 

Comentarii

andrei

23.09.2014 23:06

articol jenant si tendentios.hai recunoasteti ca n-ati primit si voi un fursec, un banut ceva de la organizatori. stie toate lumea asta. rusine, ziar de cluj. sunteti niste mizerii.

momo

24.09.2014 09:46

bai andrei, esti bun de dus la balciu' primariei. din nefericire, de ani de zile, platoul salii sporturilor este folosit in cel mai prost mod cu putinta si inca mai sunt idiotzi ca tine, care cred ca e mishto chestia asta mizerabila cu mici, bere, seminte si fum, de cel mai prost gust, organizata de niste retarzi din primarie, pe un platou in fata parcului sportiv, bazinului de inot si salii sporturilor. inca mai sunt multi idiotzi ca tine, care cred ca aceste "festivaluri" care ar trebui sa aibe loc la cel putin 25 de km de oras - in ce directie preferi tu -  au loc in mijlocul unui oras pretins de 5 stele, condus de niste oameni slab evoluati care au ajuns sa isi piarda timpul in primarie pe banii nostri datorita spiritului de turma a paisanilor din RO veniti la oras. si idiotzii ca tine se leaga de articolele care critica si atrag atentia asupra acestor lucruri anormale. bravo, andrei! ai descoperit adevarul!

gigi

24.09.2014 11:18

@andrei, poate ai tu raspunsurile la intrebarile de mai sus? ! Impartaseste-ne si noua...

Radu

24.09.2014 15:40

Adevarul e ca e un eveniment balci ce da in tiganie.. Asa ceva merge la tara, nu in Cluj!

Adauga comentariu