Free Hugs pe strazile Clujului

Pe principiul "Fiecare zi este o zi buna pentru a face oamenii sa zambeasca" (Everyday it's a good day to make people smile), duminica aceasta, de la ora 11, clujenii vor fi intampinati in mai multe locuri din oras de o imbratisare calda si, evident, gratuita.

Uneori, tot ceea ce iti trebuie e o imbratisare. Astfel, in aceasta duminica, de la ora 11, se da startul imbratisatului de oameni. Toti cei care se vor afla in trecere prin Piata Unirii, Piata Muzeului, Parcul Central sau Cetatuie vor primi imbratisari gratuite.

De asemenea, toti cei care vor sa participe ca voluntari in aceasta activitate, sa imbratiseze trecatorii si sa prezinte mandri pancartele "Free hugs" se pot inscrie completand formularul de aici. Timp de 7 ore, de la 11 la 18, voluntarii vor sta in strada si vor oferi imbratisari gratuite tuturor care trec prin zonele amintite mai sus.

Evenimentul a fost initiat de Nicoleta Lucia Merlici, studenta la sectia de Nutritie si Dietetica din cadrul UMF Cluj. Miza acestei activitati este aceea de a aduce un zambet pe chipul clujenilor si de a-i face sa uite de grijile de zi cu zi. De altfel, incepand cu data de 27 martie, in fiecare ultima duminica din lunile urmatoare, clujenii sunt asteptati sa imbratiseze si sa se lase imbratisati pe strazile orasului.

Pentru initiativa si pentru dorinta de a aduce un zambet pe chipul clujenilor, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata organizatorilor si a celor care participa ca voluntari!

Foto: Facebook/Free Hugs

Adauga comentariu