Fraiele de la Paza si Protectie ajung, temporar, in mainile lui Mihis

Consilierii judeteni au luat act in sedinta de vineri de demisia administratorului societatii Paza si Protectie, protejatul PSD, Robert Cojan. Acesta a plecat de la firma de paza a judetului la nici un an de cand a fost numit in functie, motivand ca trebuie sa isi sustina definitivatul in profesia de avocat si ar intra in incompatibilitate cu functia detinuta. Reprezentantii Consiliului Judetean spun ca dupa terminarea preavizului lui Cojan conducerea firmei va fi preluata de directorul adjunct, Daniel Mihis.
“Pana in 6 noiembrie Robert Cojan este administrator. Dupa aceasta data, pana la numirea noului administrator de catre consiliu, probabil in urmatoarea sedinta, conducerea societatii va fi preluata de adjunctul Daniel Mihis”, a explicat Alin Iuga, seful serviciului Relatii Publice al Consiliului Judetean.
Daniel Mihis a fost unul dintre personajele marcante ale protestelor antiguvernamentale din iarna 2012 din Piata Unirii, iar dupa alegerile din iunie a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie a fabricii de incaltaminte Clujana. Mihis este si consilier al sefului judetului, Horea Uioreanu, si adjunct la firma de paza a judetului. In urma cu cateva saptamani Mihis a fost nevoit sa renunte la functia de presedinte al Consiliului de Administratie, fiind gasit incompatibil. Se pare ca Daniel Mihis are cazier fiscal, neplatind impozit forfetar pentru o firma de-a lui. Potrivit declaratiei de avere, are un teren si o casa de vacanta in Bontida si conduce un Ford Focus din 2004. Anul trecut a castigat 11.000 de lei de la Atlas Corporation si 15.000 de lei de la Consiliul Judetean, unde s-a angajat din iunie. Foto: oradecluj.oradestiri.ro

Adauga comentariu