FOTO/VIDEO: „U” Cluj s-a răzbunat pe Sticla Turda în Cupa României, 5-1. Peluza „Şepcile Roşii” l-a omagiat pe Cătălin Hîldan

La cinci zile distanţă de la remiza, 2-2, de pe terenul Sticlei Arieşul Turda, Universitatea Cluj a câştigat categoric meciul din turul 2 al Cupei României, faza judeţeană, 5-1.

Cele doar câteva sute de spectatori prezente în tribunele Cluj Arena au fost răsfăţate din nou cu goluri multe de către Goga şi colegii săi, scorul fiind 0-0 doar 25 de minute. Chiar Dorin Goga a fost cel care a deschis seria golurilor, până la pauză “U” înscriind de alte patru ori, prin Moşuţi, Lemac, acelaşi Goga şi Paşca, din penalty (video mai jos).

Mai relaxaţi după pauză, “studenţii” le-au permis şi adversarilor să se apropie mai mult de poarta lui Rareş Pop, Savu reuşind, de altfel, să marcheze şi cel mai frumos gol al meciului, cu un şut din voleu, sub bară, de la marginea careului. Până la final s-a jucat cu garda jos, ambele echipe trecându-şi în cont câteva ocazii de gol, însă scorul a rămas nemodificat până la final, conform CJSport.ro.

De menţionat şi gestul galeriei “şepcilor roşii” venit la mijlocul reprizei secunde, un banner cu mesajul “Timpul trece, amintirea ta rămâne, cântată de câini meci de meci în tribune” fiind dedicat lui Cătălin Hîldan, fostul jucător al lui Dinamo decedat în urmă cu exact 16 ani.

“U” Cluj şi Sticla Turda se vor întoarce, în weekend, la campionatul Ligii a IV-a, “studenţii” urmând să primească vizita liderului Olimpia Gherla, sâmbătă, de la ora 16:00, în timp ce turdenii vor juca la Tritenii de Jos.

Adauga comentariu