FOTO/VIDEO: Mai greu cu Mediaş decât cu Steaua. CFR Cluj a făcut doar egal în Gruia cu Gaz Metan şi e la patru puncte de play-off

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 10-a a Ligii I. Bud şi colegii săi nu au reuşit să confirme succesul contra Stelei şi au ratat şansa de a se apropia la doar două puncte de play-off.

Entuziasmaţi după victoria istorică de joi, elevii lui Vasile Miriuţă au intrat pe vârfuri în teren, iar medieşenii au avut mai mult posesia în primul sfert de oră. Odată cu trecerea timpului, feroviarii şi-au revenit şi, după ce au scăpat cu bine la devierea cu capul a lui Gavra, au fost la câţiva centimetri de a deschide scorul. Cristi Bud, însă, nu a reuşit să împingă mingea în plasă din alunecare, cu poarta goală în faţă şi a semnat una dintre ratările campionatului.

Când toată lumea se pregătea de pauză, golgheterul campionatului, Azdren Llullaku, a finalizat cu gol un contraatac al echipei sale, iar victoria cu Steaua începea să aibă un gust tot mai amar în Gruia. Scuturaţi bine la pauză de către Miriuţă, CFR-iştii au ieşit mult mai hotărâţi de la vestiare, golul venind inevitabil după o presiune tot mai mare la poarta oaspeţilor, chiar dacă doar din penalty, conform CJSport.ro.

Nascimento a transformat, în minutul 59, lovitura de la 11 metri acordată după un henţ la Trtovac, iar lucrurile păreau că intră pe făgaşul normal în Gruia. Din păcate pentru suporterii clujenilor, Omrani, în două rânduri, Rus, Larie şi Nouvier au fost imprecişi la poarta medieşenilor, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, cu CFR jucând mai aproape de valoarea ei doar în ultimele 45 de minute.

Feroviarii au ajuns la 11 puncte în clasament, cu patru mai puţine decât Pandurii Târgu Jiu, prima echipă care ocupă un loc de play-off în acest moment.

Adauga comentariu