FOTO-VIDEO: Campionii europeni au ajuns la Cluj. Spaniolii s-au urcat în autocar direct de pe pista aeroportului, dar au putut fi văzuţi la hotel

Actuala campioană europeană la fotbal, Spania, a sosit la Cluj vineri seara, însă vedetele de sute de milioane de euro ale lui Vicente del Bosque s-au protejat de fani şi de presă la aeroport.

Autocarul care i-a transportat pe Casillas, Piquet sau Pedro la un hotel din centrul Clujului a intrat direct pe pista aeroportului, la câţiva metri de charter-ul cu care spaniolii au aterizat, jucătorii putând fi fotografiaţi sau filmaţi doar pe deasupra unei porţi de acces. Ibericii au fost aşteptaţi la aeroport şi de către doi fani care au venit cu steagurile Spaniei şi ale Barcelonei, unul dintre ei fiind nemulţumit că nu şi-a putut vedea favoriţii decât în autocar, dând vina pe autorităţile române pentru acest lucru.

“A fost decizia românilor asta, sunt ferm convins. Nu va fi nici antrenament cu public mâine, dar numai la noi cred că se întâmplă chestia asta. Nu cred că România are vreo şansă cu Spania”, a spus suporterul, conform CJSport.ro, declaratia video putand fi vizionata mai jos.

În schimb, cei aproximativ 40 de fani care i-au aşteptat pe spanioli la hotel au fost mai norocoşi, campionii europeni putând fi văzuţi mult mai uşor decât la aeroport. Ibericii vor avea programat antrenamentul oficial mâine, la ora 19:30, cu două ore după ce al “tricolorilor”

.

Adauga comentariu