FOTO: Ultima impresie contează?! „U” Alexandrion a pierdut la 19 goluri diferenţă, pe teren propriu, cu HCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a suferit, chiar în ultima etapă a Ligii Naţionale, cel mai umilitor eşec al sezonului, 20-39 (11-21) cu HCM Râmnicu Vâlcea.

Meciul, disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian”, a curs într-o singură direcţie, oaspetele, coordonate perfect din teren chiar de către fosta mare jucătoare a lui „U”, Mihaela Ani-Senocico, neavând nici cea mai mică problemă în a se impune. Intrate cu un handicap de 10 goluri la pauză, elevele lui Carmen Amariei nu au arătat că vor să schimbe ceva în joc nici în repriza a doua, ba mai mult în primele 24 de minute ale părţii secunde acestea reuşind să marcheze doar de cinci ori.

Odată cu trecerea timpului, însă, antrenorul clujencelor a introdus în teren jucătoare care au evoluat mai puţin în acest campionat, „U” Alexandrion bifând, la final, cel mai drastic eşec din acest sezon. Potrivit CJSport.ro, o contribuţie importantă la victoria vâlcencelor a avut-o chiar „Seno”, fosta jucătoare a Clujului reuşind nouă goluri împotriva echipei sale de suflet.

„U” a încheiat pe locul 10 în Liga Naţională, cu 25 de puncte, şi va juca şi în următorul sezon tot pe prima scenă a handbalului românesc. Până atunci, însă, „studentele” vor evolua săptămâna viitoare în optimile de finală ale Cupei României, acolo unde le vor întâlni pe handbalistele de la SCM Craiova, în deplasare.

Adauga comentariu