FOTO: „U” Cluj a pierdut primele puncte în Liga a IV-a. „Studenţii” au remizat la Turda şi au fost băgaţi în şedinţă după meci

Universitatea Cluj a reuşit doar un rezultat de egalitate în meciul cu Sticla Turda, 2-2, disputat sâmbătă dimineaţa, în etapa a şasea a Ligii a IV-a.

Chiar dacă au întâlnit una dintre cele mai în forme echipe ale campionatului, clujenii porneau favoriţi şi în acest meci, însă spiritul de sacrificiu al gazdelor a înlocuit dezavantajul fizic şi valoric pe care turdenii îl aveau faţă de „U”.

Ba mai mult, alb-roşii au condus de două ori pe tabelă, un euro-gol al lui David şi reuşita lui Silaghi, din a doua repriză, făcând ca suporterii gazdelor să îşi facă speranţe şi mai mari de la acest meci, însă Goga, respectiv Haţiegan au anulat, pe rând, avantajul luat de fiecare dată de Sticla, la pauză fiind 1-1.

Deşi au dominat copios mai ales în ultimele 20 de minute, elevii lui Marius Popescu au încheiat meciul fără să-şi mai creeze vreo ocazie mare de gol, gazdele sărbătorind ca pe o victorie remiza cu Universitatea. Supărat din cauza primelor puncte pierdute în Liga a IV-a, antrenorul Universităţii a organizat o şedinţă în vestiar imediat după meci, „Papi” aducându-le aminte jucătorilor că trebuie să arate mai mult dacă vor să rămână la “U”.

„N-a mers aproape nimic astăzi. Pe undeva, ne aşteptam la panta asta descendentă, dar astea sunt regulile jocului, fiecare îşi doreşte maximul cu noi. Nu am fost la fel de prezenţi în joc ca la celelalte meciuri, un preaviz am avut la Gilău pe alocuri, şi se pare că meciurile în deplasare ne afectează mai mult decât ar trebui. La final, le-am spus jucătorilor să-şi facă o autoanaliză, pentru că va fi selecţie. O primă etapă va fi în iarnă, iar cealaltă în vară. Eu nu mai aştept pe nimeni, anul trecut am fost nevoit, dar acum nu vor mai fi compromisuri. Atâta poţi, nicio problemă, poate la altă echipă poţi mai mult. Până acum trebuia să-i educ, să-i prepar, pentru că aveam nevoie. Acum, lumea vrea să vină la Universitatea Cluj, iar dacă ne mulţumim cu un meci bun şi apoi cu unul mediu şi foarte slab, o să le mulţumesc frumos”, a declarat antrenorul clujenilor la finalul jocului, conform CJSport.ro.

După acest rezultat, Sticla rămâne cu un punct peste Universitatea Cluj în clasament, turdenii având, însă, un joc mai mult disputat.

Comentarii

pop ion

02.10.2016 13:57
Un meci slab spre foarte slab facut de U. Sunt jucatori care n-ar avea loc nici intr-o echipa de cartier (portarul, fundasul dreapta, nr. 30, nr. 11, nr. 17 s.a.). Sunt altii carora li s-a urcat la cap: (nr. 7). In sfarsit, nici veteranii nu se prea omoara cu firea si gresesc des si cu folos pentru adversari. Concluzia: egalul de sambata a fost mai mult decat meritat de turdeni, iar U, cu un astfel de joc, n-are nicio sansa nici macar in liga 3.

anonim

04.10.2016 15:22

spuse pop ion,te consideri suporter sau carcotas,nu conteaza liga noi iubim echipa!!!!

Adauga comentariu