FOTO: Spectacol în „Horia Demian”. Fetele de la „U” Cluj au bătut categoric Braşovul şi rămân neînvinse în acest sezon

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a trecut cu brio şi peste cel mai greu test din acest început de sezon, câştigând la o diferenţă de 15 puncte derby-ul cu Olimpia Braşov, 83-68, semifinalista sezonului precedent.

După un prim sfert echilibrat, pe care gazdele din Sala Sporturilor „Horia Demian” l-au câştigat la un singur punct, fetele lui Dragan Petricevic au dominat următoarele 10 minute. „U” a intrat la pauză cu un avantaj de nouă puncte, iar soarta învingătoarei părea decisă. Diferenţa a început să crească pe tabelă odată cu trecerea minutelor, dar de această dată, spre deosebire de jocul cu Phoenix Galaţi din runda trecută, „studentele” nu şi-au mai pierdut concentrarea şi nu le-au dat nicio şansă adversarelor să se apropie, potrivit CJSport.ro.

În faţa a aproximativ 600 de spectatori, meciul s-a terminat 83-68, a patra victorie la rând pentru Universitatea, doar formaţia clujeană şi CSM Târgovişte rămânând neînvinse până acum în acest sezon. Zahna Medley, cu 16 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a clujencelor, aceasta fiind urmată de Chelsea Davis, 15 puncte.

“Se creează mult prea devreme povestea locului 1. Haideţi să rămânem cu picioarele pe pământ, e abia etapa a patra, sezonul e atât de lung şi dificil încât se pot întâmpla multe. Noi trebuie să progresăm de la meci la meci. Azi a fost ceva mai bine, situaţia de la meciul trecut nu s-a mai repetat, se pare că avem o echipă matură şi reuşim să învăţăm din greşeli”, a spus, după meci, antrenorul clujencelor, Dragan Petricevic, formaţia sa urmând să joace, în următorul meci de pe teren propriu, împotriva campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe.

Adauga comentariu