FOTO Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la Conferinţa Extraordinară de alegeri a Organizaţiei Judeţene Gorj

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat duminică, 03 martie 2019, împreună cu secretarul general Codrin Ştefănescu, trezorierul Mircea Drăghici, vicepreşedintele Lia Olguţa Vasilescu şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Dolj, Claudiu Manda, la Conferinţa Extraordinară de alegeri a Organizaţiei Judeţene Gorj. În cadrul Conferinţei Extraordinare, Mihai Weber a fost votat în unanimitate, noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Gorj. La finalul Conferinţei, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD nu a pus și nu va pune niciodată, cel puțin în actuala conducere, interesele de partid deasupra intereselor comunităților locale sau intereselor publice.

"L-am ascultat pe domnul președinte de la ALDE și îi răspund foarte ferm: PSD nu a pus și nu va pune niciodată, cel puțin în actuala conducere, interesele de partid deasupra intereselor comunităților locale sau intereselor publice. Ceea ce facem noi este, de fapt, slujirea intereselor comunităților locale, ale românilor și ale României. Acestea sunt obiectivele noastre majore, deci nu se poate pune această problemă și nu accept, indiferent de la cine vine, un astfel de sfat otrăvit, pentru că nu e cazul, când este vorba de PSD", a spus Liviu Dragnea. 


Mircea Drăghici, trezorierul PSD, a declarat duminică că își dorește ca fiecare filială din țară să fie cât mai pregătită pentru ceea ce va urma, pentru că este o luptă importantă pentru țară.

"Mă bucur că astăzi sunteți mai mulți în sală decât ați fost invitați. Înseamnă că interesul pentru evenimentul de astăzi este unul crescut, unul intens și este normal să fie așa pentru că astăzi la Târgu Jiu, înțeleg, va fi una nouă (…). Mă aștept să găsesc la dumneavoastră toată energia necesară pentru implicarea în următoarele campanii electorale. Și vorbesc despre viitoarele campanii electorale pentru că am fost desemnat de către conducerea partidului să conduc următoarele campanii din punct de vedere comunicare, media și online, social media. Spunea domnul primar care este și președinte că fiecare dintre dumneavoastră știe ce are de făcut, că ați învățat de-a lungul bătăliilor pe care le-ați avut în campanii, la milimetru, ce trebuie făcut. Întotdeauna este loc de mai bine", a spus Mircea Drăghici.

Preşedintele PSD a afirmat în conferinţa de presă susţinută după alegerile Organizaţiei Judeţene Gorj că s-au semnat contractele pentru două tronsoane ale drumului expres Craiova - Piteşti.

"Am văzut cât este de aglomerat acest drum Craiova - Piteşti şi nu numai Craiova - Piteşti, toate drumurile au început să fie aglomerate, pentru că economia a crescut în aceşti doi ani foarte mult, rapid, asta înseamnă că şi mărfurile circulă mai mult. Este absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze, din câte ştiu două tronsoane s-au semnat contractele, urmează celelalte două tronsoane să intre rapid în procedurile de achiziţie. Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă dedicată doar pentru acest drum expres, Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este extrem de importan

Adauga comentariu