FOTO Poliția Locală se dă din nou în stambă: au amendat o femeie care vindea câteva fire de liliac

Poliția Locală Cluj-Napoca a reușit din nou să rezolve toate neregulile din municipiu, astfel că nu le-a rămas decât să amendeze femeile care vând câteva flori. 

Clujenii din acea zonă au făcut zeci de sesizări către Primărie deoarece zilnic trotuarul și stația de autobuz se umplu de vânzători de flori, dar Poliția Locală a văzut-o doar pe aceea femeie care vindea liliac, după cum ne-a transmis un cititor.

„In piața Mărăști zilnic vând floraresele pe trotuar flori. In weekend e de-a dreptul supermarket. Azi, au venit de la locala și au amendat o amarata de femeie că vinde liliac dar de ăștia cu "magazin" de flori nu se leagă că le e frica”, potrivit cititorului martor la acțiunea Poliției Locale.

În tot acest timp, la doi pași, alți vânzători, obișnuiți de-ai locului, își vând marfa pe trotuar fără a fi deranjați. 

„Vinde o mana de liliac și îi dă amenda. Iar restul au depozit după pizzeria din statie și nu se leagă nimeni de ei”, menționează clujeanul.

 

 

 

Ulterior clujeanul a sunat din nou la Poliția Locală. S-a întors același polițist local care doar a constat și a plecat. Când cetățeanul a sesizat din nou lipsa de acțiune a polițistului local i s-a comunicat că din teren nu s-a raportat nicio problemă.

„Echipajul de la Locala a plecat. Am sunat la ei. A revenit același echipaj format dintr-un singur om. A constatat și a plecat. Se plângea cuiva la telefon că nu poate face nimic că e singur.  Am sunat la Locala din nou. Au zis că nu au ce face că nu au primit nicio sesizare de la colegul care a fost pe teren. Nu a cerut nici ajutor nici nu a raportat vreo problema. Și floraresele încă sunt aici. El a plecat din nou a doua oară. Freacă motorina pe banii noștri”, ne-a mai transmis clujeanul.

După cum ne-a relatat cititorul, polițistul local doar stă în mașină, poate așteaptă vreun coleg să îl ajute, însă a fost foarte curajos când a amendat-o pe acea femeie care vindea liliac. Acum brusc i-a pierit curajul.

Adauga comentariu