FOTO - O ghenă de gunoi din Gheorgheni aflată lângă un parc pentru copii, adevărat focar de infecție

Clujenii care locuiesc pe Aleea Bizușa din cartierul Gehorgheni reclamă faptul că un punct gospodăresc aflat foarte aproape de un parc pentru copii ese un adevărat focar de infecție. 

„Am făcut sesizare la primărie prin aplicația MyCluj , sunt curios dacă rezolvă ceva că e pericol de infecție pe acolo și e aproape de parcul pentru copii în capăt la Bizusa 2. E dezastru. Ar trebui spălat și făcut frumos și să avem grijă noi cei ce mai aruncăm gunoiul pe acolo”, sesizează un clujean.

Punctul gospodăresc e improzivat într-o construcție insalubră, cu gardul rupt, iar gunoaiele dau pe afară din tomberoanele arhipline.Poate Primăria va lua în calcul să amenajeze și aici un punct gospodăresc îngropat și să salubrizeze zona. 

Gunoaiele s-au adunat și pe spațiul verde din jurul punctului gospodăresc, acolo unde lăsate la soare devin o sursă de infecții dar și o atracție pentru șobolani.

Peisajul dezolant este completat de copacii lăsați să se usuce la soare încă de la furtuna de acum două săptămâni. Se pare că angajații de la spații verzi nu au reușit să adune toți copacii doborâți de vântul puternic, deși locuitorii din Gheorgheni au făcut zeci de sesizări. 

sursa foto: Facebook/ Gheorgheni Cartier

Adauga comentariu