FOTO Liviu Dragnea: Klaus Iohannis a arătat încă o dată că el consideră instituţiile din sistemul de justiţie ca fiind în subordinea preşedintelui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, joi, 28 martie 2019, la Palatul Parlamentului, o conferinţă de presă alături de preşedintele Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat, Aurelian Pavelescu și președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, în care a declarat că "Klaus Iohannis a arătat încă o dată că el consideră instituţiile din sistemul de justiţie ca fiind în subordinea preşedintelui". 
Preşedintele PNŢCD şi preşedintele Partidului Ecologist Român au semnat, joi, un protocol de susţinere a Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare.

"La întâlnirea de la Cotroceni, preşedintele Iohannis a arătat încă o dată că dumnealui consideră instituţiile din justiţia română ca fiind în subordinea preşedintelui. Acesta este primul lucru grav. Al doilea lucru grav este că la acea întâlnire mi-a pronunţat numele, nu în mod indirect, ci în mod direct şi foarte clar, spunându-le celor prezenţi la acea întâlnire, ca şi cum ar fi fost o întâlnire amicală sau colocvială, că legile justiţiei sunt făcute pentru mine, pentru a scăpa eu de puşcărie, pentru a scăpa Dragnea de puşcărie. Acestea sunt cuvintele spuse de preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, în faţa preşedinte Înaltei Curţi, în faţa preşedintei CSM, în faţa vicepreşedintelui CSM, în faţa unor asociaţii de magistraţi din România", a spus Liviu Dragnea.

Adauga comentariu