(FOTO) Figuri de ex-primă doamnă a Clujului. Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, și-a parcat bolidul de lux în mijlocul trotuarului la Brad, lângă terasa unde și-a băut ceaiul

Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Camelia Tișe, și-a parcat bolidul de lux pe mijlocul trotuarului la Brad. Aceasta a fost surprinsă de reporterii Glasul Hunedoarei.

Aroganță, indiferență și „fițe”, scrie glasul-hd.ro. Toate acestea o caracterizează pe o tânără șoferiță, care pentru a bea un ceai la un bar din municipiul Brad, și-a permis să-și parcheze „mastodontul” chiar pe mijlocul trotuarului, de pe strada Avram Iancu din localitate. Asta, cu toate că în parcarea din fața barului respectiv erau locuri libere. Dar când ai un Porsche roșu, ești „blondă” și notar public în Cluj și mai ești și fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, totul este permis! În plus, la coborârea din mașină, întrebată de un client al barului cum de a parcat așa, Camelia Tișe a dat un răspuns pe măsura „ispravei” sale: „ce are că am parcat așa? Aici stau, nu?”.

sursa: glasul-hd.ro

foto: glasul-hd.ro

Adauga comentariu