FOTO: Echipa de Cupa Davis a României s-a antrenat la Cluj în efectiv complet. Victor Hănescu, surpriza zilei

Echipa României de Cupa Davis, care va întâlni Spania la finalul acestei săptămâni, s-a pregătit pentru prima dată în efectiv complet în Sala Polivalentă din Cluj.

După ce Horia Tecău şi Marius Copil au venit la Cluj încă de sâmbătă, luni dimineaţa a fost rândul celorlalţi doi jucători ai României, Adrian Ungur şi Florin Mergea, să testeze „hard-ul” din Sala Polivalentă. Copil şi Ungur au intrat pe teren de la ora 09:00, supervizaţi de căpitanul nejucător Andrei Pavel, iar după aproximativ o oră şi jumătate a fost rândul lui Horia Tecău şi Florin Mergea să se pregătească, conform CJSport.ro.

Aceştia au schimbat lovituri cu doi sparring-partneri aflaţi de partea cealaltă a fileului, unul dintre ei fiind chiar Victor Hănescu, jucător cu zeci de meciuri pentru România în Cupa Davis. Ajuns pe locul 409 ATP şi retras din echipa de Cupa Davis în urmă cu doi ani, acesta a acceptat să dea o mână de ajutor în pregătirea meciului cu Spania, decisiv pentru accederea în barajul Grupei Mondiale. La un moment dat, o parte din instalaţia de iluminat a sălii s-a stins pentru câteva minute din cauza unei siguranţe cu probleme, antrenamentul "dublului" Mergea-Tecău fiind perturbat din cauza acestui incident, totul revenind la normal mai apoi.

Până vineri, „tricolorii” vor avea parte de două şedinţe de pregătire pe zi, toate antrenamentele din sala clujeană fiind deschise şi publicului.

Adauga comentariu