FOTO DOCUMENT: Noi dovezi că Şurubaru există!

O echipă de cercetători de la prestigiosul Institut de Studiere a Ființelor Supranaturale ISFS (The Institute Of The Supernatural) din San Diego, Texas, a ajuns în Transilvania în urmă cu o lună.

Oficial, pentru a găsi dovezi că există vampiri. Adevăratul motiv, însă, al descinderii oamenilor de știință în Ardeal îl reprezintă ființa supranaturală denumită în popor Șurubaru. 

City Manager la Primăria Cluj-Napoca, Șurubaru a fascinat generații întregi de amatori ai paranormalului, fiind inclus într-un top neoficial al celor mai greu de găsit ființe supranaturale, după Yeti, Monstrul din Loch Ness și Big Foot. 

„Am discutat cu bătrâni înțelepți din zona muntelui Băișorii, ne-au spus că au auzit de la strămoșii lor de această ființă supranaturală. Legenda spune că atunci când fetele tinere din sat aruncau gunoaie în Someș, până a doua zi gunoaiele dispăreau, ca prin miracol. Se pare că Șurubaru venea noaptea, călare pe o gonflabilă, și ducea la el în grotă, undeva într-un tunel dacic, aceste resturi menajere”, a explicat un prestigios om de știință de la ISFS. 

„De la aceste informații, am trimis datele colegilor noștri din SUA, care au reușit folosindu-se de tehnologia de ultimă generație, cu randare 3D și sateliți, să identifice cu o marjă de eroare de 1 grad, latitudine nordică, unde s-ar afla această misterioasă grotă a lui Șurubaru. Am rămas muți de uimire când am văzut că toate coordonatele acelei grote coincideau la perfecție cu actuala locație a Primăriei Cluj-Napoca. Mai mult, am primit un pont anonim care ne-a direcționat spre un cont de Facebook de pe care toată ziua se dau share-uri la postările lui Emil Boc, care ar fi al lui Șurubaru. Să fie o simplă coincidență? Nu credem”, au continuat să explice savanții. 

Pornind de la această informație, americanii au amplasat zeci de aparate foto și video de ultimă generație (inclusiv cu vedere nocturnă și camere cu termoviziune) în jurul Primăriei, totul pentru a surprinde o fotografie cu Șurubaru. 

Efortul le-a fost răsplătit, cei de la ISFS reușind să surprindă o foto document cu Șurubaru, în momentul în care se pregătea să intre în Primărie. „Am reușit ceea ce nu a mai reușit niciun om de știință în ultimii 100 de ani: să surprindem o poză cu Șurubaru. Avem dovada că există! Ne vom întoarce în SUA și sperăm că vom câștiga Premiul Nobel. Acum că am dovedit că Șurubaru există, ne vom concentra pe lucruri mai ușor de dovedit, cum ar fi existența extratereștrilor antici”, a completat John Doe, liderul grupului de cercetători. 

 

Adauga comentariu